sots Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδες.. εχω στο μυαλο μου να κανω upgrade μια strat s/s/s φορωντας της: Bridge: dimarzio heavy blues 2 mid: dimarzio virual vintage 54 neck: area 67 το κακο ειναι οτι καθε μαγνητης εχει απο 80 εουρα, κατι το οποιο σημαινει money-money 240 συνολικα! εχω βρει πληροφοριες σε ξενα site και πολυ λιγα βιντεο..μην τα σκασω ετσι στα τυφλα!! Αν καποιος εχει χρησιμοποιήσει αυτους τους μαγνήτες και νομιζει οτι μπορει να μου δωσει μια εικονα θα το εκτυμουσα πολυ. p.s Η κιθαρα ειναι alder/rosewood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρα.Λοιπον εγω εχω τον Heavy blues2 bridge και 2 area 61. Ηθελα high output καταστασεις.Ο ηχος δεν είναι τοσο κλασσικος στρατ αλλα εχει τρομερα σκασηματα και ολα γκαζώνουν !!! Εγω τους πηρα μεταχειρισμανους απο αλλοδαπό forum υστερα απο αρκετο ψαξιμο μιας και παιζει πολυ απατεωνια. Το μονο που μπορεις να ακουσεις στο youtube είναι η χροιά αλλα και αυτη παλι παιζει αναλογα με τα μεσα εγγραφης κλπ κλπ. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Εγω εχω αποκλησει τη χρηση των DiMarzio λογω της πολιτικης της εταιρειας να απαγορευει στους αμερικανους dealers να στελνουν εκτος USA. Υπαρχουν παρα πολλες εταιρειες με ποιοτικους μαγνητες που μπορεις να αγορασεις απο αμερικη στα μισα χρηματα. Οσο παραμενει η καλη αναλογια δολαριου-ευρω το να παραγγελνω μικροπραγματα απο αμερικη ειναι μονοδρομος για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sots Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 thanx mick77.. να σε ρωτησω μονο...ταιριαζει ο heavy blues με τον area 61 που εχει χαμηλοτερο αουτπουτ? δενει η ακουγετε ξενος ο συνδιασμος? οσο για το σκασιμο στο bridge αυτο ειναι το ζητουμενο μου ειδικα αν συνοδευεται και απο ενα σχετικα καλο bass response Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση