Προς το περιεχόμενο

Line 6 Pod X3 Live- ερώτηση προς μπασίστες!!!

Psyberbass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερά low end φίλοι μου!

παίζω μπασό και σαν παιδι που ειμαι κι εγώ μου αρέσουν πολύ τα εφέ!

έχω εδώ και κάποιο καιρό το bass pod xt της line 6, το θρυλικό μπασοφασόλι! επειδή θα μου άρεσε να του προσθέσω δυνατότητες ελέγχου από το πόδι σκέφτηκα να αγοράσω την fbv shortboard mkii. όμως ψάχνοντα απο εδώ και εκεί πέρασε από το μυαλό μου να πουλησω το φασόλι και να πάρω την πεταλιερα podx3 που συμφωνα με τη line 6 είναι το απόλυτο εργαλείο και για μπασίστες. όσοι μπασιστες την έχετε τι άποψη έχετε σχηματισει;

αξίζει τον κόπο ή ειναι χειρότερη όσο αφορά το μπάσο απο τα προηγούμενης γενιάς bass pod; οι κιθαριστικές δυνατότητες της καπελώνουν τις μπασιστικές ή μπορεί να ανταπεξέλθει και στους δύο ρόλους καλύτερα απότι τα παλια pod; περιμένω απόψεις και καθοδήγηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανεις δεν εχει άποψη, νομίζω οτι το προιον ειναι best seller και όλο και κάποιος απο εδώ θα μπορούσε να με βοηθησει...

• 10 μήνες αργότερα...

Φίλος εγώ είχα το basspod xt pro και σχετικά πρόσφατα αναβάθμισα σε Pod X3 live...

Δεν στερείται τίποτα απολύτως σε σχέση με τα παλιότερα Pods.Αντίθετα έχει όλους τους ενισχυτές, τις καμπίνες και τα μικρόφωνα που είχαν και τα παλιότερα.

Μπορείς όμως τώρα πλέον να έχεις και 4 διαφορετικά effects μαζί (mod,stomp,delay,reverb)!!!

Στα παλιά είχες μόνο 3 (stomp,mod,delay/verb).

Επιπρόσθετα, έχει έναν αρκετά καλό compressor ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει και σαν booster, καθώς και ένα παραπάνω από καλό noise gate...

Αν έχεις όρεξη, βγάζεις πολύ καλούς ήχους και με ενισχυτές και καμπίνες κιθάρας!!!!!

Εγώ έχω βγάλει ένα πολύ ωραίο και drive-άτο ήχο έτσι!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου