ESP1982 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 να σας απασχολησω κ παλι :lol: λοιπον...ειμαι ενα βημα πριν την αγορα monitorιων και εχω την εξης απορια... σκεφτομαι να μην παρω αυτοενισχυομενα, αλλα passive και να τα κοτσαρω πανω σε εναν ενισχυτη που εχω...θα γινει δουλεια? by the way, ο ενισχυτης ειναι μοντελο της grundig απο τα τελη 60 με λυχνιες δεν ξερω αν αυτο βοηθαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 καθόλου δεν βοηθάει... Βρες χαρακτηριστικά του ενισχυτή, αν και μου φαίνεται ότι θα ταλαιπωρηθείς. Ετσι κι αλλοιώς πρέπει να ξέρεις την ευαισθησία των ηχείων που θα πάρεις καθώς και την ισχύ που χρειάζονται για να λειτουργούν σωστα. Πολλά μόνιτορ δεν είναι εύκολο φορτίο. Δυστυχώς είναι πολύ θολά τα πράγματα για να βοηθήσω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2005 Καλυτερα να παρεις αυτοενισχυομενα,ειναι πιο βολικα στη χρηση & θα αποφυγεις τις δυσαρεστες εκπληξεις με τη συμβατοτητα με τον ενισχυτη σου :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 επειδη εδω και αρκετο καιρο ψαχνομαι στο ιδιο θεμα που απασχολει κι εσενα,θα σου πω τα εξης:για active σου προτινω να κοιταξεις στη σειρα m-audio bx(5)(8) και τα behringer b 2030a,b 2031a.ειναι σχετικα φτηνα και σε σχεση με το οποιοδηποτε στερεοφωνικο κανεις πολυ καλυτερα τη δουλεια σου.αν πας σε passive μπορεις να βρεις καλες ευκαιριες σε μεταχειρισμενους rottel (παρε μια χρυση ευκαιρια,δεν θα πιστευεις ποσο τους πουλανε...) και απο εκει και περα δες τα ηχεια της koda που ειναι απιστευτα φθηνα σε σχεση με αυτα που προσφερουν (50-70euro το ζευγος!!!).τελος υπαρχει και η πολυ καλη επιλογη στο νακα με τη σειρα reveal της tannoy (ειτε ενεργα η παθητικα).ο,τι και να επιλεξεις κρινε με ο,τι ακους αλλα και ο,τι ΘΑ ακους στο χωρο σου.. If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει κάποιο topic ή άρθρο σχετικό με το πως θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κατάλληλο ενισχυτή για τα εκάστοτε passive monitors , γιατί εγώ δεν έχω βρει κανένα..? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 Βρες χαρακτηριστικά του ενισχυτή Boss...τα βρηκα!!! :lol: :lol: :lol: From database www.radiomuseum.org: - Stereomeister 35 Principle Super-Heterodyne (Super in general); IF-Freq. 460 kHz Tuned circuits 6 AM circuit(s); 11 FM-circuit(s) Wave bands Broadcast, Long Wave, Short Wave plus FM. Power type and voltage Alternating Current supply (AC) / 110-240 Volt Loudspeaker - This set has no built-in loudspeaker (separate or not necessary). Material Wooden case Shape Tablemodel with Push Buttons. Dimensions (WHD) 580 x 230 x 220 mm / 22.8 x 9.1 x 8.7 inch Valves / Tubes 10: ECC85 ECH81 EAF801 ECC808 EM87 ECC808 EC92 ECC81 ECLL800 ECLL800 Notes Dioden: 2× AA113, 7× AA118, OA150. Net weight 13 kg / 458.6 oz Source of data erb Catalogue reference Handbuch VDRG 1965 αυτα υπαρχουν στη σελιδα http://www.radiomuseum.org/r/grundig_stereomeister_35.html μπορεις να ριξεις λιγο φως μπας και δω κατι?πες μου και τη γνωμη σου συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του.θα με βοηθουσε να ξερω και τι "πραμα" εχω δες και διαστασεις...χοχοχο...τον εχω στο σαλονι και φοβαται το ματι μου :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 boss...Που εισαι?τοσο...χαλια ειναι τα πραγματα? :lol: :lol: :lol: βοηθεια παρακαλω :!: :!: :roll: ερχονται και χριστουγεννα και πρεπει να ξοδεψω το χρημα σωστα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση