saro Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Kαλησπερα φορουμιοτες!:D θελω να φτιαξω την ακουστηκη του δωματιου μου... ειναι μικρο το δωματιο εχω φτιαξει και ενα σχεδιαγραμμα για να δειτε! εχω φτιαξει μεσα σε αφτο το δωματιο home studio γινοντε ηχογραφισεις φωνης,ηλεκτικης και κλασσικης κιθαρας και μπασο! θελω να μου πειτε λυσης! ελπιζω να με βοηθησετε! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 βλεπω πως κανεις δεν θελει να με βοηθησε! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 ποιος είχε τη νυκτερινή σκοπιά;;;; >:( αναφερόμενος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Με αυτα τα επιπλα ειναι δυσκολο να κανεις τελεια δουλεια επειδη παρατηρω πολλες γωνιες που δυσκολα καλυβονται. Και μονο που εχεις παραδωματιακια φτανει να στα χαλασει ολα. Προσπαθεισε για αρχη να καλυψεις γωνιες με βελετζες κλπ. Τι να πω χαθηκα στο δωματιο σου. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αυγοθηκες στην οροφη Δυσκολο πολυ δυσκολο και δαπανηρο. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 xexe Λοιπόν, στην ντουλάπα δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Παράθυρα δεν υπάρχουν; Αν ναί, μόνο καμμιά κουρτίνα. Οι γωνίες είναι καλυμένες, άρα ούτε μπασσοπαγίδα παίζει. Για ηχογραφήσεις, όμως, δεν υπάρχει ζήτημα ιδιαίτερα. Τα ηλεκτρικά όργανα πάνε με καλώδιο στον Η/Υ, άρα ότι χώρο και να έχεις... Η κλασσική κιθάρα ηχογραφείτε από κοντά, άρα ούτε εκεί έχεις θέμα, και η φωνή... εεε θα έχει λίγο φυσικό reverb. Δεν είναι κακό. (Ανάλογα με τα μικρόφωνα που έχεις, φυσικά). Τώρα για μίξη, και σωστό acoustic treatment, το θέμα είναι πιο σοβαρό, αλλά σε δωμάτιο, δύσκολα κάνεις πολλές αλλαγές. Άντε καλημέρα... :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Οι γωνίες είναι καλυμένες, άρα ούτε μπασσοπαγίδα παίζει. & οι γωνιες που σχηματιζουν τα επιπλα με (σ)τοιχο? 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω παιδια αυριο θα ανεβασω και φωτογραφιες απο το δωματιο για να δειτε και να μου πειτε περισοτερες λυσεις! ευχαριστω και παλι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα θα ανεβασω τις φωτογραφιες για να δειτε! η 3η φωτογραφεια ειναι αφτο το δωματιακι που εγραψα και στο σχεδιαγραμμα! σκεφτομε να το κανω booth... μεσα σε αφτο το δωματιακι ειχα βαλει μπλε φελιζολ αφτα που βαζουνε και στις οικοδομες μου ειχαν πει οτι κανει δουλεια αλλα τελικα δεν κανει! τεσπα δειτε τις φωτογραφιες και πειτε μου περισοτερες λυσεις και αν ειναι ποια υλικα θα χρειαστει να αγορασω και ποσο περιπου θα στιχησουν... και αν υπαρχουν καποιες κατασκευες τις οποιες να μπορω να φτιαξω μονος μου ¨πιανει το χερι μου" ;) περιμενω απαντησεις! ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν βλεπω κανεναν να ασχολειτε με το θεμα μου :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Αδυνατον να κανεις δουλεια εκει 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση