Προς το περιεχόμενο

The Messiah will come again

pascal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατευθιαν στα βαθια πασκαλ  :)

ο ηχος ηταν πολυ καλος!

πολλα bends σου ειναι ξεκουρδιστα

γενικα το εχω παρατηρισει αυτο στα κλιψ σου.

μπορεις εαν θελεις να καφωσεις το κουρδιστιρι σου στην κιθαρα, να σηκωνεις κ να βλεπεις εαν πιανεις την σωστη νοτα θα σε βελτιωσει πολυ αυτο.

καλη συνεχεια

αααααααα

κ το καλυτερο ειναι αυτο

κ μια που λεμε για τον θεο οποτε βλεπω αυτο το Video χαζευω.....

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αρκετοί στο φόρουμ που ξέρουν το πώς ξεκίνησα να παίζω πριν από 20 μήνες περίπου και στην ουσία επικροτούν την όποια προοδό μου και καλά κάνουν γιατί είναι κι' αυτό μια ενθάρρυνση για μένα...

Σίγουρα υπάρχουν προβληματάκια, αλλά για 20 μήνες παίξιμο, όχι μόνο σου βγάζω το καπέλλο, αλλά σε συγχαίρω.

InfluenSir!

Προς όλους: Μήπως έχετε εντοπίσει κανένα μεγαλύτερο σε διάρκεια backing track αυτού του κομματιού; Μεγαλύτερο από τα 4 λεπτά και κάτι αυτουνού δηλαδή... Θα σας ήμουν υπόχρεος

@bluezlick:Μπα, προτιμώ το άλλο :P

(σ' ευχαριστώ για την παρατήρηση, θα δοκιμάσω με το κουρδιστήρι...ωραία ιδέα)

@Nestoras:

Thanks!

Έπαιζα για δυο χρόνια ακουστική στο λύκειο (ακόρντα για να ρίχνω κανένα "Να μ' αγαπάς" ως...ευαίσθητος νέος). Μετά την παράτησα και ξαναέπιασα κιθάρα (ηλεκτρική πλέον) τον προπερασμένο Απρίλη.

Αυτό είναι το πρώτο κλιπ που ανέβασα στο noiz:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=158963.0

Για τα μπεντς εννούσα αυτό που είπε και ο bluezlick, ότι δηλαδή η νότα που καταλήγεις δεν είναι σαφής, φαλτσάρουν λικάκι... Το κουρδιστήρι ή και το αυτί σου το ίδιο θα σε βοηθήσει... ;)

Για τα μπεντς εννούσα αυτό που είπε και ο bluezlick, ότι δηλαδή η νότα που καταλήγεις δεν είναι σαφής, φαλτσάρουν λικάκι... Το κουρδιστήρι ή και το αυτί σου το ίδιο θα σε βοηθήσει... ;)

Είναι σαφή φάλτσα δηλαδίς.... ok! ;)

πολυ καλο.....και με ωραιο ηχο......αλλα μπορει να ειμαι και απο τους λιγους που προτιμουν αυτην την εκτελεση... ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου