Stinky Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια μια βοηθεια. Θελω να μου πειτε αν υπαρχει προγραμμα που να επεξεργαζεται κατευθειαν αρχεια βιντο .ifo Εχω παρει απο ενα DVD τον περιεχομενο VTS φακελο. Στον υπολογιστη μου αν τον ανοιξω και παρω οποιοδηποτε αρχειο .ifo το "παιζει" κανονικα. Σαν να το συνδεει αυτοματα με τα υπολοιπα. Θελω να κοψω-ραψω καποια πραγματακια. Κανονικα το κανω μπαμ μπαμ με το Movie Maker αλλα οπως ειναι λογικο τα ifo δεν τα κανει import. Kαμια βοηθεια? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα βρηκα ακρη. Σε περιπτωση που θελει κανεις αλλος να κανει κατι παρομοιο μια χαρα δουλεια κανουν τα : Any Dvd Converter Mpeg Video Wizard Mε το πρωτο πολυ πιο user friendly. Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση