kultura Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ε, εντάξει με τέτοια φάτσα φαντάζομαι καταλαβαίνεις και ο ίδιος γιατί σε δουλεύουμε... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά αυτόν τον Σαμαρά εννοείτε, έτσι? (Ηλία ο γάμος σε ομόρφυνε αρκετά!!.... :D ;D ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά αυτόν τον Σαμαρά εννοείτε, έτσι? Όχι βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Τέλος. Έτσι είναι ο ΓΟΥΑΟΥ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 εγω τον θυμαμαι τελειως διαφορετικο πριν παντρευτει. Καμια σχεση με emo, το αντιθετο : τυπος που νομιζεις οτι παιζει κιθαρα για να πληροί το προφίλ του γκοθογκόμενου, δηλαδη κουλος που η κιθαρα εκτελει χρεη αξεσουαρ ή/και ερωτικό κάλεσμα για τα θηλυκά. Η ειρωνεία είναι οτι ειναι παιχταρας και δεν ταιριαζει πληρως ουτε σε αυτο. Ενα αναλογο θα ηταν ο Χατζηγιαννης αν εγραφε καλα τραγουδια. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Όχι βέβαια... Τέλος. Έτσι είναι ο ΓΟΥΑΟΥ! Δεξιά ή αριστερά; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Όχι βέβαια... Είπα κι εγω... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ενα αναλογο θα ηταν ο Χατζηγιαννης αν εγραφε καλα τραγουδια. :o Ω ρε τον φάγατε τον άνθρωπο. Εγώ απλά emo τον είπα! Τι να πει κ ο γουοου θα μου πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 @Blue: παλιά είχα και τρίχες (βλ. το "τριγωνάκι" στη photo). Τώρα είμαι άτριχος γιατί ταιριάζει πιο πολύ με την emo φάση που περνάω. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Σπάνια φώτο του Nikodemos σε στιγμές χαλάρωσης Αχαχαχα! Φτυστός λέμε... χαχαχαχα! (μόνο που δεν τον έχω δει ποτέ με άσπρα ρούχα) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση