kultura Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Το πιστεύω άνετα ότι είναι αυτός! Πολύ ταιριαστό... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία λοιπόν θα πιάσω τον elavd, που αν και δεν τον έχω γνωρίσει, τον έχω δει σε φώτο. Όποτε γράφει όμως, μου έρχεται η ιδέα πως είναι emo. Ελπίζω να μη το εννοείς ... ;D ;D ;D ;D ;D Δεν θυμωνει ποτε ο,τι και να συμβει και αν νιωσει ποτε του εχθρικα προς καποιον, αγοραζει μια κιθαρα. ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ελπίζω να μη το εννοείς ... ;D ;D ;D ;D ;D Έχασες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Μπά... απλά φλώρος που παίζει την καλύτερη κιθάρα στα Γιάννενα! Και αυτό γνωστό από το 1996, όταν τελείωνα το λύκειο στα Γιάννενα, παρακαλώ! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Και αυτό γνωστό από το 1996 Ποιο, ότι είναι φλώρος; Ηλία, no offence, εννοείται... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Πριν γνωρίσω τον Wow! τον φανταζόμουν σαν τον Αντώνη Σαμαρά. +1. Εγώ δεν τον έχω γνωρίσει, οπότε ακόμα έτσι τον φαντάζομαι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ελπίζω να μη το εννοείς ... ;D ;D ;D ;D ;D Έχασες... Ηλία, no offence, εννοείται... :P :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Με καταρρακώσατε παλιόπαιδα ;D Nerdy ατάραχο emo αλλά πολύ large τύπο με βγάλατε... Εντάξει, θα φανερώσω τη φάτσα μου σε λίγο για να δείτε ότι δεν είμαι έτσι. Μισό, πάω να βγάλω μια photo μου και επανέρχομαι... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Voila!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Έλεος! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση