stathopa Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά, μήπως ξερεται μαγαζί στην Αθήνα ή εστω e-shop από Ελλάδα που να πουλάει διάφορα πραγματάκια γύρω απο drums? δηλαδή πχ βρήκα μπλουζάκια, κούπες, καπέλα κλπ με λογότυπα drums από e-bay αλλά δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι στην Αθήνα τουλάχιστον... Επειδή δεν θέλω να δώσω 15 ευρώ στα μεταφορικά για να πάρω πχ μια μπλούζα με ντραμς που μου άρεσε... πχ κοιτάξτε εδώ τι έχει...http://store.drumbum.com/all-drums-clothes-drummer.htm ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 μαγαζι συγκεκριμενα δεν ξερω γιατι δεν ειμαι και απο αθηνα. αν θελεις μπλουζα ομως μπορεισ να πας σε ενα απο τα χιλιαδες μαγαζια που κανουν σταμπες στη μπλουζα και να διαλεξεις ωσ σχεδιο οτιδηποτε εχει σχεση με drums για κουπα νομιζω οτι αρκετα φωτογραφεια φτιαχνουν κουπεσ με την φοτο τησ επιλογης σου ελπιζω να βοηθησα λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεις να παρεις μπλουζα iron maiden απο Μοναστηρακι ;D Απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει στην Ελλαδα.Απο εξωτερικό απλα παρε κατι άλλο (κανα ταμπουρακι) και εαν προσθέσεις και τα πραγματάκια πανε στο ίδιο κόστος μεταφορικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stathopa Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Nαι και εγω δεν εχω βρει καποιο μαγαζι με gadgets και αξεσουαρ για μουσικους ??? αλλα που θα παει θα βρω χαχαχαχαχ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση