Michael-Amott Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστω πολυ παιδια..το κατεβασα σε pdf!!πολυ καλο!!
taq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Αν το έχεις σε pdf με ενδιαφέρει ' date=' μήπως μπορείς να το στείλεις ?[/quote'] οοουυυπς !!! Δεν το βρίσκω στο PC του γραφείου θα τσεκάρω σπίτι που σίγουρα παίζει εκεί, θα σου στείλω μύνημα μόλις είμαι οκ :wink: In Fender Strat we trust!
Michael-Amott Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Αν το θελει καποιος το εχω κατεβασει κι εγω μαζι με τα κομματια του αντιστοιχου CD...
ki8aras Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Αν το θελει καποιος το εχω κατεβασει κι εγω μαζι με τα κομματια του αντιστοιχου CD... εγω τα κομματια θελω μονο αν μπορεις να τα ανεβασεις καπου :roll:
Michael-Amott Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Αν το θελει καποιος το εχω κατεβασει κι εγω μαζι με τα κομματια του αντιστοιχου CD... εγω τα κομματια θελω μονο αν μπορεις να τα ανεβασεις καπου :roll: εεε..μαλιστα..ξερεις δεν ειμαι και πολυ computerakias :oops: ..οποτε δεν ξερω πως να τα δωσω σε καποιον :? ..αλλα αν εχεις καποιο προγραμμα για downloading (π.χ.eMule) βαλτο στο search και θα τα βρεις zipαρισμενα μαζι μαζι με το βιβλιο δε pdf..sorry..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση