whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2005 εγω βελτιωθηκα μελετοντας το βιντεο του petrucci προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 εγω βελτιωθηκα μελετοντας το βιντεο του petrucci Εχω 2 βιβλια του petrucci τα οποια ομως δεν εχω τελειωσει...το wild stringdom και το rock discipline, καθως και τα αντιστοιχα DVDs..Δεν καταφερνω παντα ομως να βγαλω ακρη και φυσικα δεν εχω καταφερει να παιξω ακομα ουτε 1 νοτα στις ταχυτητες που φτανει το μετρονομο ο petrucci..ΠΙΚΡΑΑ!!!! Αν εχεις κατι αλλο υποψιν σου (ισως μικροτερης δυσκολιας) ενημερωσε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 δεν χρειαζεται να τα παιξεις τοσο γρηγορα οσο εκεινος (δεν υπαρχει λογος εξαλλου) αλλα πραγματικα οι ασκησεις του βοηθανε πολυ να λυθουν τα δαχτυλα. εγω την ασκηση με τις χρωματικες την εφτασα 160 bpm ενω εκεινος την παιζει χαλαρωτατα στα 200 (ε τον π....η :D ) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 http://rapidshare.de/files/7901692/Finger_and_Picking_exercise_-_Alternate_Picking_by_Marco_Ielmini.gp3.html Καλο. Ξεκιναει απο τα ευκολα και παει στα δυσκολα. τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Κάνε search και βρες το βιβλίο του Πήτερ Φίσερ, καταπληκτικό!!!! πιστεύω το Α και το Ω ανάμεσα σε πολλά άλλα In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Κάνε search και βρες το βιβλίο του Πήτερ Φίσερ' date=' καταπληκτικό!!!! πιστεύω το Α και το Ω ανάμεσα σε πολλά άλλα[/quote']+10000!!! ¶ψογο βιβλίο για ροκ κιθάρα! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Κάνε search και βρες το βιβλίο του Πήτερ Φίσερ' date=' καταπληκτικό!!!! πιστεύω το Α και το Ω ανάμεσα σε πολλά άλλα[/quote']+10000!!! ¶ψογο βιβλίο για ροκ κιθάρα! Ποιο ακριβως βιβλιο λετε ρε παιδια?εχει βγαλει καποια ειδα εδω... Το masters of rock guitar,το rock guitar secrets? Ποιος ειναι ο τιτλος δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Peter Fisher - Rock guitar secrets ISBN: 3-927190-07-1 ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Peter Fisher - Rock guitar secrets ISBN: 3-927190-07-1 ;) Βασικά θα σε βοηθήσει να δεις την κιθάρα με "άλλο" μάτι, την ταστιέρα σαν μια "ενότητα" όσο αφορά το παίξιμο στις κλίμακες και όχι στατικά όπως τα περισσότερα βιβλία του είδους, και πολλά πολλά άλλα οι ασκήσεις είναι άριστες.....κάπου το έχω σε pdf φορμάτ αν το βρώ ..... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tele Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Αν το έχεις σε pdf με ενδιαφέρει , μήπως μπορείς να το στείλεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση