thanasis b Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 ΠΟΟΟΟΟΟΟσο τα φοβαμαι αυτα τα λαμπατα με τα υπεροχα >:( :'( ;) σταθερα ρευματα στην Ελλαδιτσα μας. Σας ευχαριστω παντως keep walkin Οσο αφορα τα jam μηπως μου παρουν τα αυτια σε ευρω? X-minor ποσο δικιο εχεις για τα πεταλακια. Σε boss ή line6 τι λετε? Yπολογισε 400-500 για ενα συνολο καπου 4 πεταλακιων..! τα βασικα δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 εγω λεω να πεις τι ακριβως εφε θα χρησιμοποιεις για να σου πουμε τι ακριβως νομιζουμε οτι χρειαζεσαι. Φανταζομαι οτι μια καλη λυση ειναι να κρατησεις μερικα απο τα drives που εχεις σε πεταλια και τα υπολοιπα εφε να τα παρεις απο την πεταλιερα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Αληθεια μια και μιλαμε για καστομιες, θα μπορουσε ο Jam(πριν μιλισω μαζι του) να βαλει αυτα που εχω σε ενα board? Πχ να παρει ολα τα σιρκουι, διακοπτες, ποντεσιομετρα και να βαλει σε ενα κουτι? με πιανεται? 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω οτι θα μπορουσε. Αλλα δεν μπορω να σου πω με ακριβεια το κοστος. Νομιζω οτι καπου λεει κατι τετοιο στο σαιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω οτι θα μπορουσε. Αλλα δεν μπορω να σου πω με ακριβεια το κοστος. Νομιζω οτι καπου λεει κατι τετοιο στο σαιτ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΥΥΥΥΥ ΓΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΠΑΤΕΝΤΑ BY ME.(αλλωστε γι αυτο το επωνυμο μου ειναι smith) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Περιμένουμε! και εγώ πεταλιέρα digitech έχω και αντίθετα με σενα τώρα αρχίζω να παίρνω πεταλάκια... υπάρχουν έτοιμες βάσεις για να κάτσουν πετάλια και whawha ή ότι θες αλλά με λίγη προσπάθεια και μερικά κομμάτια ξύλο και μπογιά φτιάχνεις μια τέλεια μουράτη βάση για πεταλάκια και αργότερα παίρνεις και μια πεταλιέρα για τις πρόβες και γενικότερα φοριτότητα! τα πεταλάκια για τον κιθαρίστα είναι... σαν τα βιβλία για τους λάτρεις τους... το καθένα ξεχωριστό και ποτέ δεν χάνει την αξία του ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ελπιζω να κανεις μια ωραια καστομια! Πες μου οτι θα τα χωσεις μεσα σε κανα κουτι απο παλια τσιγαρα η μπισκοτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Αν εννοεις καστομ αυτο που καταλαβα τοτε τσεκαρε εδω (βασικα τσεκαρε ετσι κι αλλιως!) http://www.jampedals.com/index.php?page=custom-multi-pedals&hl=el_GR Συμφωνώ απόλυτα με τον Θανάση στο προτείνω ανεπιφύλακτα...λίγο ακριβούτσικο μεν αλλα.....μιλάμε θα έχεις πολυ καλα αποτελέσματα, μέσα στο custom multipedal νομίζω θα μπορείς να βάλεις και πετάλια που ήδη έχεις εκτός των Jam pedals αν δεν κάνω λάθος...! ;) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ετσι ειναι ρε παιδια σα το πεταλακι ΤΙΠΟΤΑ. Αλλα αν δε κατσει η πατεντα θα παω στον jam για πιο φισφιριλε καταστασεις μα ζωγραφιες απο κονσερβα κορν μπιφ prima(και γ@@Ω του μεζεδες) κλπ. Παντως κουτι απο νουνου Θαναση μου δε θα ναι. Ξυλα μοκετα ψαροκολλα βιδες παξιμαδια και κοντρα πλακε θαλασσης 2,5'' σε τελαρω υψους οσο ενα Boss πχ με πατεντα προεκτασης στα jack υποδοχης κλπ. Θα δειτε. Περιμενω παραγγελειες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση