Προς το περιεχόμενο

4 Wheel Drive (minus 1) - ?

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν σε είδα.

το πιστευεις οτι κοιταγα ολη την ωρα...αλλα δεν ειδα κανεναν ...καθομουν οπως κοιτας την σκηνη δεξια ...κοντα στην πορτα που βγηκανε......κοινως προς την τουαλετα.............και λεω τουλαχιστον τον ΝΕΣΤΩΡΑ θα τον δω.....2 μετρα.....θα τον παρει το ματι μου αλλα ........μπαααααααααα..........μονο τον ΣΚΑΝΤΖΟ....ειδα........ ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε συ εχω παθει πλακα με αυτο το κομματι....δεν το ηξερα....αλλα σπερνει.....και ο στιχος τι να λεμε...............μπραβο ρε ..μαθαινουμε και κατι καλο................ειμαι στη δουλεια και το εχω λιωσει ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

και λεω τουλαχιστον τον ΝΕΣΤΩΡΑ θα τον δω.....2 μετρα

Μην παραπλανείς το κόσμο 2 μέτρα είναι ο Nikolas Ath που γνώρισα εκει και από τις πληροφορίες μου ο μακροϊσκιωτος. Εμείς είμασταν από την αριστερή μεριά (ΑudioKostas, Dkall, Distortion και λοιποί Loose Rag) και μάλιστα μετά πήγαμε για μπυροποσία στο Rockwood, όπου ήρθε και ο Gregg, και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Σπύρος (Lazy) και οι Delivers of Rock. Περάσαμε ωραία, κουτσομπολέψαμε, γελάσαμε μας κέρασε και ο Σπύρος σφηνάκια, το διαλύσαμε γύρω στις 2. Κρίμα που δε βρεθήκαμε να γίνουμε ακόμη μεγαλύτερη παρέα. Νext time.

InfluenSir!

Γενικά , δεν μ'αρέσουν οι  μπλουζιές , αλλα ακούγεται οτι το κατέχετε πολυ καλά το είδος !

Μπα, χαρντ ροκ παίζουμε!. Ευχαριστώ πάντως.

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου