faltsoo Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 http://cgi.ebay.com/Hollow-Steel-Metal-LP-Guitar-Body-Neck-Kit-Hand-Made_W0QQitemZ270410763974QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item3ef5bccec6 ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Να δω τι αλλο θα φτιαξουνε ::) Παντος οι σκαλιστες ειναι υπεροχες....... Αντε παλι GAS. Και ξερω και ανθρωπο που κανει καταπληκτικη δουλεια πανω σε ξυλο. Ψηνομαι να του στειλω ενα body blank .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Όνομα και τηλέφωνο του γνωστού σου παρακαλώ... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δωσε μου λιγες μερες, γιατι ειμαι εξωτερικο, και θα εχεις τηλ και φωτο απο δουλεια του ;) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Marathon σχεδόν κάθε φορά που ανοίγεις τέτοιο θέμα με πιάνει G.A.S.!!! Ξεκοκκάλισα το site και πραγματικά έχει αριστουργήματα εκεί μέσα!!! Thanks! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως παιδιά εάν κάποιος ενδιαφέρεται για έργα τέχνης (σκαλίσματα) στο σώμα/μπράτσο της κιθάρας του ξέρω επαγγελματία σκαλιστή που αναλαμβάνει τέτοια δουλειά . Όποιος θέλει ευχαρίστως να του στείλω με πμ τα στοιχεία του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως παιδιά εάν κάποιος ενδιαφέρεται για έργα τέχνης (σκαλίσματα) στο σώμα/μπράτσο της κιθάρας του ξέρω επαγγελματία σκαλιστή που αναλαμβάνει τέτοια δουλειά . Όποιος θέλει ευχαρίστως να του στείλω με πμ τα στοιχεία του . Σε εμένα. Thanks Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση