ontheflow Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά το αντιστοιχο Magneto που υπήρχε στο cubase 3 δεν υπάρχει στο cubase 5??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά το αντιστοιχο Magneto που υπήρχε στο cubase 3 δεν υπάρχει στο cubase 5??? Όχι, δεν υπάρχει στο Cubase 5. Κρίμα γιατί μου άρεσε και μένα. >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, δεν υπάρχει στο Cubase 5. Κρίμα γιατί μου άρεσε και μένα. >:( είναι λόγος να μην στραφώ σε cubase 5 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ τότε... αυτό το εργαλείο μου έδινε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα στα φωνητικά που δεν μπορούσα να κάνω με αλλον τρόπο... χαλάστηκα τώρα... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 δοκίμασε αυτό (Ferox Tape Simulator) http://www.jeroenbreebaart.com/audio_vst.htm ..είναι φρη και σε κάποιες περιπτώσεις πολύ κοντά στο magneto (...αλλά και με αρκετές άλλες χρήσεις) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 δοκίμασε αυτό (Ferox Tape Simulator) http://www.jeroenbreebaart.com/audio_vst.htm ..είναι φρη και σε κάποιες περιπτώσεις πολύ κοντά στο magneto (...αλλά και με αρκετές άλλες χρήσεις) θενκς nikodemos θα το δω αν και την είχα καταβρή με το magneto...δεν ξέρω από κάτω τα κουμπιά του τη κάνουν άλλα μου δίνουν την αποχροσει που θέλω στα vocals... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airborne Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια υπαρχει μεσα στο installation DVD του Cubase5 μην τρελενεστε! Απλα γινεται εγκατασταση μαζι με το προγραμμα. ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airborne Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Η απλα κατεβαστε το απο εδω ftp://ftp.steinberg.net/Download/Legacy_Additional_Content/Additional%20Cubase%20SX%20Plugins/PC/Dynamics/ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Η απλα κατεβαστε το απο εδω ftp://ftp.steinberg.net/Download/Legacy_Additional_Content/Additional%20Cubase%20SX%20Plugins/PC/Dynamics/ ;D Your the best!!! Να σε καλά!!! πραγματικά είχα ξενερώσει αλλά τώρα πείρα τα Up μου!!! Thanks!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airborne Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Τιποτα φιλε μου γι'αυτο ειμαστε εδω ;) Πιο πανω μια διορθωση γιατι δε μπορω να κανω edit, ηθελα να γραψω οτι ΔΕΝ εγκαθισταται με το προγραμμα. Πρεπει να το κανεις copy manually sto VST Plugins folder. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση