jkstigma Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 και εγω πιστευω πως ενα καλο οργανο, συνηθως φοραει κ καταλληλους μαγνητες Παντως οι μαγνητες του suhr..οντως ειναι παρα πολυ καλοί! inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassonova Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Ποιά είναι,τελικα, η ηχητική απόδοση των μαγνητών fender 57/62 σε σύγκρισημε τους cs 69, δεν μας είπε κανείς... Αυτό ρωτάει ο άνθρωπος,νομίζω ! Κι εγώ επίσης θάθελα να μάθω ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TheoBlues Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Οι noiseless παιζουν αρκετα καλα στις θεσεις 2 και 4...και με τη προυποθεση ο ενισχυτης να ειναι ηδη αρκετα "hot" σεταρισμενος...μου χει λειψει να παιζω πχ. στο neck pup...να βγαζω εκεινο το γεματο κλασσικο strat ηχο. Οι Suhr εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι καλοι,αλλα το ιδιο και για τους cs 1969, για τους 57/62 που τους δουλευα αρκετα χρονια( αλλα φυγανε μαζι με την 62), η οι vintage hot apo Lindy Fralin..γενικα πολλοι μαγνητες στη πιατσα...το θεμα ειναι κατα ποσο θα πετυχει ο "γαμος" με τη κιθαρα μου....γι αυτο θα βοηθουσε πολυ, καμια ακομη "δοκιμασμενη"πληροφορια ,οπως του φιλου roybatty.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 δυστυχως μονο δοκιμαζοντας θα σου λυθει η απορια παντως εντυπωση μου κανει JBκιθαρα και αδυναμη? inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση