Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Μα έχεις δίκιο να ενοχληθείς Ηλία μου! Μου έχει συμβεί κι εμένα κάτι ψιλοαντίστοιχο και είχα εκνευριστεί απίστευτα! Μέχρι και δικηγόρο είχα ρωτήσει τότε! Και μπράβο για το θρεντ, για την κινηση, για το βίντεο, για όλα! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Thanks Νικόλα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ενταξει ειναι λιγο καπως ολο το θεμα.. μιας και βλεπουμε τοσα και τοσα κλεμενα βιντεος στο γιουτουμπ αλλα μολις παρουν το δικο μας επιστρατευουμε τον optimus prime και τον καρχαριακια μαζι!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plastic Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ανεξαρτητα απο το θεμα του copyright. Εlavd πολύ ωραιο το παιξιμο σου, χωρις εντυπωσιασμους και φλυαριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ουυυυ του έκοψες την δουλειά Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Εlavd πολύ ωραιο το παιξιμο σου, χωρις εντυπωσιασμους και φλυαριες. και ο ηχος ειναι σουπερ.. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 @thanasis b: Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου, αν κάποιος παρουσίαζε τον κόπο σου (γιατί, ναι, κουράστηκα για να το φτιάξω αυτό το video) για δικό του; :-\ Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα θετικά σχόλια ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης και εγω το ιδιο θα εκανα. Αυτο που ηθελα να πω πιο απλα ειναι οτι το γιου τουμπ εκτος απο καποια δικα μας βιντεος στηριζεται κυριως στο ''κλεψιμο'' αλλων!(σειρων, βιντοκλιπς κ.α πολλα). Δεν κατηγορισα εσενα σε καμια περιπτωση, πιο πολυ χιουμοριστικο-σατυρικο ηταν για ολους μας. Γνωριζω οτι για ενα καλο βιντεο και προσεγμενο θελει αρκετες ωρες ενασχολησης και μπραβο σου για την παρουσιαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
engl Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Μελετώντας σήμερα τα στατιστικά των video μου στο Youtube, είδα ότι ένα (άγνωστο σε μένα τουλάχιστον) Γιαπωνέζικο κιθαρο-site, χρησιμοποιεί ένα clip-άκι μου με την 335, ως sample για να πουλήσει τους Bare Knuckle "Stormy Mondays"... Δείτε εδώ το sample 2 8) Βρε, μήπως να ζητήσω κανένα ποσοστό από τους Γιαπωνέζους, να βγάλω κανένα φράγκο; Δύσκολοι οι καιροί γαρ... Ο καθένας βγάζει τα ως προς το ζειν, όπως μπορεί... ;D ;D ;D ;D ωραιο παιξιμο! και μενα με βαλανε στο σιτε της tonerider για διαφμηση.. http://www.tonerider.com/news/news.html το τελευταιο video με την squier tele ;) www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Το γελάμε παιδιά, αλλά αυτοί βγάζουν λεφτά ανέξοδα! Βρίσκουν κάποια καλά παιξίματα στο Youtube και τα εκμεταλλεύονται, μη μπαίνοντας καν στον κόπο να ζητήσουν την άδεια αυτού που το ανέβασε. Ούτε απλά να τον ενημερώσουν με ένα mail, έτσι...για τα "μάτια του κόσμου"... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση