Antonyvk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρά σε όλους τους noizades :P επειδή ακριβώς σκοπεύω να αγοράσω ακουστική και το budget μου είναι γύρω στα 700e θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε να περιορίσω λίγο τις επιλογές μου ;D την κιθάρα θα την ήθελα κυρίως για blues με "πριμαριστο" ήχο επίσης μέχρι τώρα από το ψάξιμο που έχω κάνει πολύ καλή για τα λεφτά της βλέπω την taylor 110 ::) Ευχαριστώ!!! Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Σε αυτα τα χρηματα κατα την αποψη μου κοιτα κατι σε walden!Eξαιρετικα οργανα... bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Σαν κιθάρες δεν τις έχω ακουστά ::) ξέρεις που μπορώ να τις δοκιμάσω? thanks 8) Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση