Vintager Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν θεωρούνται βιρτούοζοι κιθαρίστες... αλλά είναι κιθαρίστες Jack White Dan Auerbach Dexter Romweber John Campbell Alishon Mosshart Captain Beeffheart Peter Green Magic Slim Δεν μου αρέσει η φωνή του Clapton και του Bonnamassa αν και τους θεωρώ τρομερούς κιθαρίστες. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 ο Joe Bonamassa, o John Mayer +1 Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 o τραγουδιστης των MUSE παιχταρας τραγουδισταρας και ΜΟΥΣΙΚΟΣ inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Τον Χατζηγιάννη του...Nashville (τηρουμένων των αναλογιών πάντα) δεν θα τον αναφέρει κανείς?... ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Paisley? Μια χαρά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Σωστός...αν και τον φίλο του τον ξανθούλη εννοούσα εγω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν θεωρούνται βιρτούοζοι κιθαρίστες... αλλά είναι κιθαρίστες Jack White Dan Auerbach Dexter Romweber John Campbell Alishon Mosshart Captain Beeffheart Peter Green Magic Slim Δεν μου αρέσει η φωνή του Clapton και του Bonnamassa αν και τους θεωρώ τρομερούς κιθαρίστες. Όχι και κιθαρίστας και μάλιστα καλός ο Captain Beefheart www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Ritchie Kotzen Warren Haynes Φωναρες,μουσικαρες,κιθαρισταρες... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Captain Beeffheart Κιθαρίστας ο Μοσχόκαρδος; Φυσαρμόνικα και κλαρινέτο έπαιζε απ' ότι ξέρω. Ούτε καλλίφωνο θα τον έλεγα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 John Frusciante... ΑΠΛΑ!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση