Προς το περιεχόμενο

A book of little stories - Neeq

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σ'ευχαριστω πολυ για το σχολιο Νικόλα.

Εχεις δίκιο για την εκφραση. Οχι μόνο δεν ηξερα να χειρίζομαι το velocity  στο προγραμμα αλλα οι δυναμικές απουσιαζαν απο το παιξιμο μου για πολυ καιρό. Παιζοντας ομως τον τελευταιο καιρό με κατι μουσικους ΝΑ (με το συμπαθειο) το βελτιωνω ολο και πιο πολυ ακολουθοντας τα σχολια τους και πολλες φορες τα κραξίματα τους. Τα πλεονεκτήματα του να παιζεις με καλους συμπαικτες :D.

Τωρα για την ενορχηστρωση, επειδη το κομμάτι το ακουω κοντα 6 χρονια με τη συγκεκριμενη δε μπορω να φανταστω κατι αλλο.

Πιστευω παντως ότι ήταν ότι καλυτερο μπορουσα να κανω τότε, ακόμα θυμαμαι ποσο ευκολα κυλησε η "συνθεση", σχεδον αυτόματα. Ακόμα ψαχνω να βρω πως ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η σελίδα που γυρίζει κάθε τόσο, τι είναι; Μου ακούγεται λίγο δυνατα εδώ (1 ηχείο) και δε ξέρω τι να την κάνω.

Είναι η σελίδα που αλλάζει ιστορία / θέμα... ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Θίγεις ένα από τα μεγάλα μου παράπονα.

Από τις χιλιάδες Έλληνες που πήγαν στην Βρεττανία, ελάχιστους γνωρίζω που ζήσαν πραγματικά το νησί.

Πείτε ότι θέλετε. Αλλά πολύ μουχλομιζέρια.

Πάμε μπουζούκια, θέλω σουβλάκια, πουσαι μάνα με τα γιουβαρλάκια, να μαζευτούμε εμείς οι Έλληνες, όλοι οι ξένοι είναι μαλάκες, we back home κάνουμε αυτό κι εκείνο.

Αι σιχτιρ σου λέω κατάσταση........

Γενικά στο εξωτερικό. Γκρινιάζουν ότι είναι ξενέρωτοι εκεί και δε βγαίνουν κτλ κτλ κτλ.

Γκρίνια γκρίνια γκρίνια.

Και να το πω; Ναι γκρινιάζουν που δε μπορούν να καπνίζουν παντού, που δεν έχουν φραπέ, που δεν έχουν μπουζούκια. ΕΛΕΟΣ.

Οι τρείς φατρίες (to my personal experience).

Ελληνες, Κύπριοι, Κινέζοι.

Κινούνται σε αμιγώς καθαρή εθνική σύνθεση και ανά κοπάδια...

Και φυσικα ΑΚΟΜΑ επικρατει ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια κατασταση.

Και στα περι του κομματιου, ειχε αρκετο ενδιαφερον τολμω να πω. Η σελιδα που γυρναει πολυ μου αρεσε, I'm a sucker για κατι τετοια ;D

To άκουσα... πολύ καλό. Μου θύμισε λίγο adventure! Έχεις γόνιμη φαντασία, βάλτην να δουλέψει κι άλλο σε τέτοια χνάρια...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου