Προς το περιεχόμενο

A book of little stories - Neeq

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά στο εξωτερικό. Γκρινιάζουν ότι είναι ξενέρωτοι εκεί και δε βγαίνουν κτλ κτλ κτλ.

Γκρίνια γκρίνια γκρίνια.

Και να το πω; Ναι γκρινιάζουν που δε μπορούν να καπνίζουν παντού, που δεν έχουν φραπέ, που δεν έχουν μπουζούκια. ΕΛΕΟΣ.  >:(

(Πάμε τώρα ο Έλληνας και το εξωτερικό να γουστάρουμε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

Yπόσχομαι να το ακούσω και να εκφράσω άποψη (το ΠΛΕΟΝ ξενέρωτο ποστ, έτσι Νίκο; Εκεί που περιμένεις να σου πει ο άλλος κάτι για το κομμάτι λαμβάνεις αυτό! ;D)

Οι τρείς φατρίες (to my personal experience).

Ελληνες, Κύπριοι, Κινέζοι.

Κινούνται σε αμιγώς καθαρή εθνική σύνθεση και ανά κοπάδια...

Ειδικά εκεί στα τέλη 80's με τα αμάνικα σαμπρελλοειδή μπουφάν/σωσίβια, τζήν, καρώ πουκάμισο και timberland μποτάκι............. έκανες μεταβολή και έτρεχες.

Greeks are coming to town.

Νικόλα να τ'ακούσεις. Είναι ταμαμ εποχιακό και θα αρέσει και στα παιδιά (θα τους το βάλω σπίτι)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Guru

Θίγεις ένα από τα μεγάλα μου παράπονα.

Από τις χιλιάδες Έλληνες που πήγαν στην Βρεττανία, ελάχιστους γνωρίζω που ζήσαν πραγματικά το νησί.

Εγώ ήμουν ένα απο αυτούς, το λέω αλήθεια! 4 χρόνια με 2 παιδιά, όχι μόνο την μπύρα γνώρισα, αλλά και τους παιδικούς σταθμούς και το φορολογικό σύστημα, και τη δουλειά, και τις πάνες, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Ο πλέον Λονδρέζος εδω πέρα.

Και έμεινα και μακριά από άλλους Έλληνες (woodgreen κλπ), πόσο μάλλον απο Κυπρίους! Πήγαινα china town συχνά, και ακόμη περισσότερο γούσταρα Ινδικό! Τρέλα σου λέω...

(και ακόμη δεν άκουσα το κομμάτι, απλά διαβάζω το θρέντ! ;D)

Νικόλα ελπίζω να μην είσαι πολυ αυστηρος επειδη τα οργανα είναι κουρδισμενα ;D

Πλακα κανωωω.

Αν και αισθανομαι λίγο ασχημα να κανω συνεχεια μπαμπ το θέμα μου, ωστόσο δε μπορώ να μην πω οτι χαίρομαι παρα πολυ να παιρνω τις γνωμες, τους συνειρμους και τα σχολια ολων εδω μεσα.

Μαλλον επειδη εχω συνηθίσει οι γυρω μου να μου λενε απλα "καλο, αλλα κατι μου θυμίζει" :P

Εγώ ήμουν ένα απο αυτούς, το λέω αλήθεια! 4 χρόνια με 2 παιδιά, όχι μόνο την μπύρα γνώρισα, αλλά και τους παιδικούς σταθμούς και το φορολογικό σύστημα, και τη δουλειά, και τις πάνες, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Ο πλέον Λονδρέζος εδω πέρα.

Και έμεινα και μακριά από άλλους Έλληνες (woodgreen κλπ), πόσο μάλλον απο Κυπρίους! Πήγαινα china town συχνά, και ακόμη περισσότερο γούσταρα Ινδικό! Τρέλα σου λέω...

(και ακόμη δεν άκουσα το κομμάτι, απλά διαβάζω το θρέντ! ;D)

Λονδίνο δούλευα 1,5 χρόνο (Southbank) και έμενα Wembley με Ινδούς (εκεί να δεις Ινδικό, πάει το στομάχι μου) και Forest Gate (Παναγιά μου) με ένα καταπληκτικό ζευγάρι μαύρων. Και πλακώθηκα στις φασαρίες του Poll Tax τότε (όντας φορολογούμενος και έμαθα ότι δεν τα βάζεις με την έφιππη  :-\ ).

Τόσα να κάνεις, τόσα να δεις αλλά την "επαρχία" δεν την αλλάζω με τίποτα. Εκεί αναπνέω... Δεν μπορώ τις μεγαλουπόλεις. Γούστα ......

Μαλλον επειδη εχω συνηθίσει οι γυρω μου να μου λενε απλα "καλο, αλλα κατι μου θυμίζει" :P

Αφού κάτι μου θυμίζει βρε Νίκο. Δεν είναι κακό. Παρθενογεννέσεις δεν υπάρχουν.

Αλλά το εννοώ ειλικρινά όταν σου λέω ότι μου άρεσε.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δεν το λεω για σενα ρε Κωστα. Το λεω για τα σχολια που υπονοουν "καλα αντε μας επρηξες καθε τοσο ακου κι αυτο και ακου αυτο".

Φυσικά και δεν υπαρχουν παρθενογεννεσεις. Το κομματι είναι φουλ επιρροη απο το soundtrack του Dark Cloud 2 (videogame) για να σε βοηθήσω ::)

Ευχαριστω Νεστορα, μου αρεσε πολυ αυτο :D

• Guru

Κώστα, μη μου πεις ότι έμενες Alperton (προς Wembley μεριά). Έκανα 1 χρόνο 'κει πέρα, και γούσταρα vegeterian curry κλπ... ;) Δε μάλωσα ποτέ με μπάτσο, αντίθετα τους είχα φίλους (γιατί στην τελευταία περιοχή που έμενα είχαμε chavs και διάφορα καθικάκια... μάλιστα σκότωσαν έναν και είχαμε συνέχεια περιπολίες...). Πάντως καθαρά είναι στο Λονδίνο, συγκριτικά με Αθήνα πάντα! ;)

ΕΔΙΤ: Ακούω! επιτέλους ακούω!

Δε μπορώ να κάνω σχόλια για τη μίξη, ακούω απο 1 ηχείο σε παλιό mini hi-fi.

Νιώθω λίγο ότι η 'έκφραση' χάνει. Μου φαίνεται άδειο, χωρίς πολύ συναίσθημα. Δηλ, σαν να μην έπαιξες αρκετά με το velocity του Reason, ή με τα CC (controllers).

το κομμάτι, αυτό καθ'αυτό, είναι σούπερ! Πολύ καλό, πολύ ωραία ιδέα, πολύ φρέσκο και αν και θυμίζει σε αρκετούς κάτι, εμένα δε μου θυμίζει τίποτε (ώντας αντι-φαν των παλιών μπάντων... πχ ούτε Led Zeppelin ακούω, ούτε Rolling Stones). Και άρα +1 από μένα εκεί.

Η σελίδα που γυρίζει κάθε τόσο, τι είναι; Μου ακούγεται λίγο δυνατα εδώ (1 ηχείο) και δε ξέρω τι να την κάνω.

Η συνέχεια πάντως δίνει, και προχωράει, και δε σε αφήνει παραπονεμένο κάθολου! Ακόμη και που έχεις τα ίδια ακόρντα όλη την ώρα (σχεδόν) και μένεις στην ίδια τονικότητα δε πειράζει, γιατί τα ριφάκια (μοτίβα) αλλάζουν συχνά, και μπαίνει και ένα πιάνο στη μέση. Έχεις και την εκπληξη με το κενό στη μέση.

Γενικά το κομμάτι είναι πολύ εμπευσμένο, και γραμμένο με δουλειά από κάποιον που εκείνη την εποχή μάλλον δε γνώριζε πολλά απο μουσική, αλλά δε πειράζει γιατί το ταλέντο και η έμπνευση (σε αυτή τη περίπτωση) δίνει και παίρνει εδώ! Θα άλλαζα την ενορχήστρωση, λόγω ανάγκης για πιο χρώμα, αλλά αυτό είναι και μου αρέσει.

Τίποτε άλλο από μένα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου