Προς το περιεχόμενο

Περί κιθάρας (και όχι τιμών, μάρκας, sponsorships και μαϊμούδων)

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχ, αρα εισαι ακομα κολλημενος με το χεντστοκ  ;)

Ανετα τσιμπαγα την Yamaha... Εχω σκαλωσει με την παρτη τους...

Την υπογραφη δεν την αλλαζω που να χτυπιεστε ;D ;D

Ναι αλλά θα έπαιρνα την κατοστάρα τη Yamaha που είχα παίξει τότε ακόμα και σε σύγκριση με μια Black Beauty.

Αλλά θα προτιμούσα τη Nightswan του χρήστη Regent που είχα παίξει πριν την αγοράσει αυτός και η οποία είναι ίσως η πιο απίστευτη κιθάρα που έχω παίξει. Έχω παίξει όμως και με κάτι μπάζα Kramer...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μπαζα Swans???

Back on topic. Εμενα μου χει τυχει πολλες φορες. Συνηθως τυχαινει σε περιπτωσεις που εχω παραπανω χρηματα απο ενα οργανακι που γουσταρω, και προτιμω να παρω το πιο φαντεζι επωνυμο ακομα και αν πρακτικα το αλλο το γουσταρω πιο πολυ.

Προσφατο παραδειγμα οι Gary Kramer, μια σειρα σχετικα οικονομικη αλλα με πολλα +++ για μενα σαν σπεκς, και ισως με καλυπτε μια χαρα, αλλα προτιμησα να κυνηγησω κατι αλλο λογω του headstock (GKG ελεος!)

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

(Μπάζα Kramer - όχι Swans)

Έχει παίξει κανείς πρόσφατες Yamaha;

Ναι φιλε μου εγω ειμαι στην θεση να σου πω οτι πηρα μια yamaha rgx 620 dz kana 2 χρονια τωρα και η κιθαρα τα σπαει εχει ενα συστημα για lock xronia mprosta!!!!

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/yamaha/rgx620dz/index.html

και ενα review παντος πιστευω οτι αν την ελεγαν ibanez θα εκανε πανω απο 1000 ρικο

Πρώτον. Η Kramer του Regent είναι απλά άαααααααααλλη φάση. Απ'τις καλύτερες κιθάρες που'χω πιάσει!

On topic:

Όχι, ποτέ δεν κόλλησα (ίσως και λόγω συνδρόμου άδειας τσέπης) σε logos. Αν μ'αρέσει θα την πάρω. Απ'την άλλη, μπορεί να βρώ την καλύτερη Tokai που "πατάει κάτω gibson" και αν έχω τα χρήματα θα προτιμήσω τη Gibson (τη VOS  ;D). Αλλά αυτό είναι δικό μου κόλλημα...

Το brand δεν νομιζω οτι μπορει να με αποτρεψει απο το να παρω μια κιθαρα που πεταει,ομως η εμφανιση και το ολο στυλ σιγουρα.Εχω παιξει καποιες κιθαρες που και φοβερο ηχο ειχαν και μου αρεσε πολυ το feel τους ομως,αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να αντεξω την αισθητικη τους(κανα δυο HSS superstrat που αποπνεουν 80metalιλα εχω στο μυαλο μου).

Επισης μπορω να καταλαβω εν μερει καποιον που θα αποφυγει να παρει μια κιθαρα ενος brand που ολα τα αλλα μοντελα που εχει βγαλει τον κανουν να αηδιαζει,κατα συνεπεια αντιπαθει και το brand.

Oμως mscmkr τη Yamaha νομιζω οτι την αδικησες(βασικα τον εαυτο σου αδικησες αφηνοντας τις κιθαρες που τοσο σου αρεσαν να σου φυγουν),εχει βγαλει κατα καιρους υπεροχες κιθαρες για ολα τα γουστα και τα budget.

Ειδα εψαξα και ειδα οτι την ειχε βαλει αγγελια προς πωληση, θυμαστε ποσο την εδινε?

Ετσι για εγκυκλοπαιδικους λογους και μιας και ειμαι καινουριος στο χωρο των Kramer

Σορρυ για το off topic

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Πάντως πριν την πάρει ήταν το κλασσικό original μπλε γραφικό με τους κεραυνούς...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου