spiros69 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Κανένα από τα 2..Πάρε αυτό http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Tech-21-Sansamp-Classic-20-20th-Anniversary-2009-Version/art-GIT0015621-000 seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Κανένα από τα 2..Πάρε αυτό http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Tech-21-Sansamp-Classic-20-20th-Anniversary-2009-Version/art-GIT0015621-000 +10000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Πω,δεν την παλευω άλλο...Έχω κάψει το μυαλό μου!Το Riot ή αυτό??? [flash=200,200] Riot... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδια. εγω κατεληξα στο Emma ReezaFRATzitz ειναι το καλυτερο tube amp like πεταλι που εχω παιξει απο drive μεχρι hi-gain ηχους με το bias pot να ειναι ολα τα λεφτα. α και οσο για το riot εχουν κυκλοφορησει schematic.βασιζεται σε διοδους ge και si.το ΕΜΜΑ βασιζεται σε ολοκληρωμενο inverter με 14 ποδια χωρις διοδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 α και οσο για το riot εχουν κυκλοφορησει schematic. Δε μας λες και μας που το ειδες να του ριξουμε μια ματια? What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 στο freestompboxes.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Παω να το βρω! What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης πολύ καλό στην ίδια τιμή και στην ίδια περίπου φάση είναι και το Mighty Red Distortion του Mad Professor. Tα ακουσα πλάι πλάι στον Κουρμπή, Μπορώ να πώ ότι το προτιμώ κι όλας απ' το Riot γιατί φέρνει περισσότερο σε Marshallοκατάσταση. To Riot έχει περισσότερα μεσαία και παραείναι smooth. Πιο πολύ για fusion ή για 80s lead καταστάσεις. Τα άκουσα πρίν κάμποσο καιρό σε έναν Defender αν θυμαμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση