kguitar Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 μα μηπως μοιαζει με το OCD της Fulltone ? τοχω αυτο και ο ηχος και οι δυνατοτητες μου φαινονται ιδιεςς. :-\ Tο δοκιμασα μαζι με το OCD (version 4) και δεν εβγαλα ακρη ;D Πολυ καλα και τα δυο. Iσως το OCD λιγο πιο smooth και πιο vintage Edit: με προλαβε ο bloody, αν και το OCD εχει αρκετουτσικο gain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Ρε Ignantios σε τι ενισχυτή το δοκίμασες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Ρε Ignantios σε τι ενισχυτή το δοκίμασες; http://www.thomann.de/gr/fender_65_princeton_reverb.htm απο οσο θυμαμαι...... ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 230 μου φαινονται πολλα...Πληρωνεις τη Suhr βεβαια. κατσε να κυκλοφορησουν στο web τα σχεδια... οι reverse-engineers δουλευουν νυχθημερον. ;) http://www.thomann.de/gr/fender_65_princeton_reverb.htm απο οσο θυμαμαι...... ::) ...κι εβαλες πανω σ'αυτο το "διαμαντι" τετοια βαβουρα? (τα quotes λογω reissue. Αν ηταν original δεν θα χρειαζοταν) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 κατσε να κυκλοφορησουν στο web τα σχεδια... οι reverse-engineers δουλευουν νυχθημερον. ;) Για αναπτυξε το λιγο περισσοτερο αυτο! Απο οτι καταλαβα εννοεις οτι ειναι θεμα χρονου να κυκλοφορησουν οι πρωτοι Riot κλωνοι ε? Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι αρκετα ευκολο να ζωγραφισεις το κυκλωμα αν εχεις το πεταλι στα χερια σου. Πολλοι κατασκευαστες καλυπτουν μερικα υλικα με λιωμενο πλαστικο ή κατι αναλογο ωστε να εμποδισουν τον οποιοδηποτε να καταλαβει ακριβως ποια components βρισκονται μεσα στο πεταλι. Αργα η γρηγορα ομως θα βρεθουν ολοκληρωμενα σχεδια στο internet προς τερψη καθε ενδιαφερομενου, ειτε μπουτικα ειτε DIY-fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Πολύ μεγάλο δίλημμα παιδιά μεταξύ του RIOT και του MSD... Πρέπει να αγοράσω distortion pedal άμεσα και αυτά τα δύο μου ταλαιπωρούν το μυαλό. Το MSD το έχω ακούσει κιόλας και έχω πολυ καλή γνώμη. Το RIOT δυστυχώς θα είναι πολύ δύσκολο να το ακούσω... Αλλά θέλω... Φφφφφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 To ψαχνα πριν κανα μηνα το πεταλι γιατι το'χανε καποιοι στο HRI. Οσοι το'χαν δοκιμασει λεγαν οτι αντικαθιστα απιστευτα καλα το 2ο καναλι του C.A.A SE+ . Kαι μ'ενα overdrive απο μπροστα φτανει και το 3ο καναλι του προαναφερθεντος προ-ενισχυτη. Βεβαια εδω ο Mark το χρησιμοποιει με ενα boost του Suhr (kokoboost) απο μπροστα, στο καθαρο καναλι του ΟD100 SE+ . Βασανιστειτε : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 να την παλεύει το ίδιο καλά χωρίς overdrive απο μπροστά? Αυτή τη στιγμή διαθέτω γύρω στο 200αρι συνεπώς θα είναι δύσκολο για περισσότερα από ένα πετάλι... ΠΡΕΠΕΙ να το ακούσω... Βρίσκομαι όμως στην άλλη άκρη της Ελλάδας σχετικά με την Αθήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Καλά... μόλις είδα το βίντεο αποφάσισα να πουλήσω τον CAE 3+SE και να αγοράσω το πεταλάκι ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση