The Genius Loci Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Θερμά συλλυπητήρια.... Να τον θυμόσαστε... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 rest in peace friend,lay the blues in heaven rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 fly away little wing :'( Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Κριμα,κριμα,κριμα...καλο ταξιδι κι απο μενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 θα ηθελα να εκφρασω κι εγω τα ειλικρινη και βαθυτατα μου συλλυπητηρια.... κ ρ ι μ α .... :'( Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 O ξαφνικός και αναπάντεχος θάνατος "πριν την ώρα του" κάνει τον πόνο ακόμα πιο αβάσταχτο, είναι "αδικία". (Δυστυχώς ξέρω...) Ο Θεός ας δίνει κουράγιο στους δικους του ... R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Συλλυπητήρια... Είναι στ' αλήθεια κρίμα... It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cosmic citizen Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 τα συλλυπητηρια μου να ζησετε να τον θυμαστε ολοι εσεις που τον ξερατε. hit that perfect beat everyday !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 R.I.P Μακη και συνεχισε το ταξιδι ακολοθωντας τον ηχο που εχεις στο κεφαλι σου...και αυτος θα σε οδηγησει σε ενα ομορφο μερος καλυτερο. Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 .................... Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση