relayer Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Τα Roland υποτίθεται ότι είναι όλα made in Japan όπως είναι και το δικό μου JV2080. Απο 'κει και πέρα το kurzweil μου είναι made in korea και δουλεύει άψογα εδώ και πολλά χρόνια... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Και όμως υπάρχει και τα made in china από τη ROLAND, ζωντανό παράδειγμα το roland sh-201 που φοβάσαι μην σου μείνει στο χέρι κανένα knob.Αχ! Japan for ever! Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Κάτσε και που'σαι ακόμα... Εχω Roland G-70 made in italy παρακαλώ. ::) (να χαιρομαι ή όχι;) edit:Εχει κάνει ρωγμές το χρώμα του. >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση