miglis-mrc Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 ξερει κανεις τι χωρα προελεσης εχουν?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Εξαρτάται από το μοντέλο :) Για ποιό μοντέλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ήξερα ότι ανάλογα με το μοντέλο υπάρχει και διαφορετική χώρα κατασκευής. ??? Εμένα πάντως, τόσο το παλιό μου XP50, όσο και το Fantom-G, λένε "Made in Japan". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Και το δικό μου Ιαπωνία λέει... (sh-32) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ήξερα ότι ανάλογα με το μοντέλο υπάρχει και διαφορετική χώρα κατασκευής. ??? Σαφώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Ό,τι και για όσο γράφει "Made in Japan" από κατσαρόλες, χριστουγεννιάτικα φωτάκια, παπάκια μέχρι κινητήρες ελικοπτέρων μην ανυσηχείτε.... Άμα δείτε καμιά ταμπέλα πίσω "Italy" όπως έκανε η Korg με τη σειρά PA και την ομώνυμη θυγατρικη εκέι άστα βράστα.... Άμα γράφει "China" όπως το Μ50 αρχίζει να έχει και πλάκα! ΥΓ. Συγκρίνετε Korg i30 (1998-Japan) με PA2X pro (2008 Italy) για να καταλάβετε διαφορά σε ποιότητα κατασκευής.... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SkyHok Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 που να δείς και το made Korea οπως το juno-g.εκεί να δείς πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Έχει και Ιταλικά. Τα OR, GR και συναφή μοντέλα αν θυμάμαι καλά. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 που να δείς και το made Korea οπως το juno-g.εκεί να δείς πλάκα made Korea ή MADE IN CHINA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 To Roland AX-7 που έχω γράφει "Made in Italy" και δουλεύει άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση