ndnikola Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Εξαιρετικό! Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι παίζεις μόνο τόσο καιρό ! Θα ρίξω και άλλες ακροάσεις, το κλιπ έχει πολλές φράσεις για "ξεσήκωμα" !! ;) Υ.Γ. χάρηκα και για την σημερινή μας γνωριμία! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Σ' ευχαριστώ! Κι΄ εγώ χάρηκα που τα είπαμε. Άντε και μεγειά η τέλε. Σου πάει πολύ (ναι, αυτή η συγκεκριμένη η "ξανθιά" που δοκίμαζες. το κατάλαβες και ο ίδιος άλλωστε. χε χε, μου άρεσε πολύ η στιγμή που έπαιζες και γυρνάς και μου λες, "ωχ, η στρατ δεν το κάνει αυτό!" ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο pascal ;) Έβγαλες όντως μια σιγουριά στο κλιπάκι και σίγουρα κλασικότατο ήχο tele! Περιμένουμε κι άλλα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Nαι...ο Buchanan, εγώ και μετά το χάος :P (σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση- πολύτιμη για όποιον είναι στην αρχή και το "παλεύει") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση