nikos17m Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Για σας παιδια λοιπον ειμουν αναμεσα μεσα στον Bugera 1990 και 333xl αλλα πριν 2 λεπτα ειδα αυτο http://www.dv247.com/guitars/marshall-ma50h-guitar-valve-amp-head--67733 λοιπον η τιμη ειναι τελεια για λαμπατο marshall το θεμα ειναι οτι ειναι αξιοπιστοι πως ακουγονται κτλ.Θα ηθελα να με διαφωτισετε οσοι εχετε εμπειριες απο την συγκεκριμενη σειρα. Σας Ευχαριστω προκαταβολικα Νικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι περιμενω και γω με αγωνια αν ξερετε κατι για αυτη τη σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 +1 περιμενω εν αγωνιως να τον ακουσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Καθως ψηνομαι και γω για την καινουρια σειρα της Marshall, βρηκα αυτα. http://www.youtube.com/watch?v=G78jAQfA5bo Εμενα ωραια μου ακουγονται... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Αρκετα ενδιαφερον... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotis Tsap Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Περιμενω να μου ερθει απο dv247,MA50H και M412A! Με πολλη αγωνια.. :o Θα ενημερωσω αμεσα μολις τον παραλαβω! Γεια χαρα! ;D ...PLAY LOUD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Ασχετο αλλα προτιμω Chatreeo απο τα γερμανικα σαν γλωσσα για demoing :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotis Tsap Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 ??? Δε καταλαβα τιποτα ;D ;D ...PLAY LOUD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 εννεοει οτι προτιμαει τα reviews ενος τυπα απο Youtube απο αυτα που βρισκονται πιο πανω στο ποστ.Εγω παντως δεν τον προτιμαω.Ασε που δεν καταλαβενω τπτ λογω της γλωσσας που μιλαει και δεν μου αρεσει και το παιξιμο του απο feeling -10000. Αυτος ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Περιμενω να μου ερθει απο dv247,MA50H και M412A! Με πολλη αγωνια.. :o Θα ενημερωσω αμεσα μολις τον παραλαβω! Γεια χαρα! ;D Και κλιψ, και κλιψ ;D What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση