metalash Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Εχουμε κανα μανατζερα εδω μεσα κολλημενο? Ξερω ξερω λιγο ακυρο αλλα απο περιεργεια θα ηθελα να ηξερα αν εχουμε κανεναν... f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Υπηρξα πολυ κολημενος απο το 1989(amiga) μεχρι πριν 3,4 χρονια με το championship manager. Μολις παλιωσε το pc μου και το παιχνιδι εγινε απελπιστικα αργο, σταματησα να παιζω(κατι η μουσικη που δεν μου αφηνει πολυ ελευθερο χρονο, κατι το nintendo με το Zelda και το Mario Cart) το παρατησα το championship. Παντως κοκορευομαι οτι ειμαι απο τους πρωτους εν Ελλαδι που ασχοληθηκα με το championship manager(τωρα νομιζω ονομαζεται football manager). AYTA .... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 φιλε μου κολλημενος απο την αμιγκα με sensible soccer τοτε πισω το 93 κ πιστος ακολουθος μεχρι σημερ ατου μανατζερ...βγηκε το καινουριο fm κ κοιταω να δω τι γινεται f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Τσ τσ τσ τσ!!! Παιχτε ρε κανα παιχνιδι της προκοπής....κανα God Of War, Final Fantasy κανα Full Metal Alchemist να δειτε ασπρη μερα!!! :P :P :P Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Τσ τσ τσ τσ!!! Παιχτε ρε κανα παιχνιδι της προκοπής....κανα God Of War' date=' [b']Final Fantasy[/b] κανα Full Metal Alchemist να δειτε ασπρη μερα!!! :P :P :P Απέραντη συγκίνηση!!Τρία χρόνια στο λύκειο μόνο αυτό έπαιζα You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Τσ τσ τσ τσ!!! Παιχτε ρε κανα παιχνιδι της προκοπής....κανα God Of War' date=' [b']Final Fantasy[/b] κανα Full Metal Alchemist να δειτε ασπρη μερα!!! :P :P :P Απέραντη συγκίνηση!!Τρία χρόνια στο λύκειο μόνο αυτό έπαιζα Μόνο στο Λυκειο;;; Εμενα μου έχει φάει ολη τη ζωή μου....Από το FF1 (στο NES φαντασου) μεχρι τι FF11 στο PC...Το απόλυτο Manga Game...Και μετο ο φιλος Metalash μου λεει για Football Mannager.....:) Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Για φανταστείτε ένα videogame... Music Manager! Όπου θα αναλάμβανες γνωστά συγκροτήματα, θα τους έκλεινες live, θα "έφτιαχνες" νέα ταλέντα, θα ήσουν κριτής σε reality, θα κοιμόσουν με τραγουδίστριες... www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Sensible World of Soccer!!!! Τι μου θυμήσατε τωρα... Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Τσ τσ τσ τσ!!! Παιχτε ρε κανα παιχνιδι της προκοπής....κανα God Of War' date=' [b']Final Fantasy[/b] κανα Full Metal Alchemist να δειτε ασπρη μερα!!! :P :P :P Απέραντη συγκίνηση!!Τρία χρόνια στο λύκειο μόνο αυτό έπαιζα Μόνο στο Λυκειο;;; Εμενα μου έχει φάει ολη τη ζωή μου....Από το FF1 (στο NES φαντασου) μεχρι τι FF11 στο PC...Το απόλυτο Manga Game...Και μετο ο φιλος Metalash μου λεει για Football Mannager.....:) ¶μα δει τη Yuna στο FF10-2 θα αλλάξει γνώμη :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση