thanasis b Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Ειδικα αισθητικη οχι. Εχουν μια στατικη εικονα και τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Η αισθητική δεν είναι μόνο εικαστική. Προσωπικά, όπως φαντάζομαι και σε άλλους εδω μέσα, ο τύπος μου φαίνεται κάπως υπερβολικός και φασαριόζος χωρίς λόγο. Σαν να βάζει τον εαυτό του μπροστά απο την κιθάρα. Αλλα αυτά είναι γούστα. ;) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Οπως ειπα και πιο πριν εγω το βλεπω χιουμοριστικα το θεμα μου δινει την αισθηση οτι κανει χιουμορ γουσταρει αυτο που κανει και αυτος ειναι. Και ολο αυτο εμενα μου αρεσει σε αντιθεση με στατικα βιντεος που δειχνουν ενα πεταλι 8 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Και ΠΑΝΩ που ετοιμαζόμουνα να βάλω το ίδιο link Παλι καλα που δεν το εκανες, γιατι ο τυπας απο το fretted americana ειχε ξαναμπει στο φορουμ. Θα ηταν βαρυ το πληγμα για τον τιτλο του googlelavd ;D ;D ;D ;D Θυμαμαι στο παλαιοτερο thread υπηρχε και ενα βιντεακι οπου σε καποια φαση επαιζε ενα ταξιμι πανω σε μια melody maker ή κατι τετοιο. Ακολουθηθηκε φυσικα απο εικασιες σχετικα με την πιθανη ελληνικη καταγωγη του τυπου κλπ. Δοκιμασα ενα search αλλα δε βρηκα το thread, δε θυμαμαι και τον τιτλο... Καρα-off topic edit: Συνεχιζοντας το ψαξιμο βρηκα thread του Sf οπου εξυμνει τις κορεατικες κιθαρες ωσαν αλλοτινος evris, good stuff ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Οπως ειπα και πιο πριν εγω το βλεπω χιουμοριστικα το θεμα μου δινει την αισθηση οτι κανει χιουμορ γουσταρει αυτο που κανει και αυτος ειναι. Και ολο αυτο εμενα μου αρεσει σε αντιθεση με στατικα βιντεος που δειχνουν ενα πεταλι 8 λεπτα. Έχεις δει τα videos που παρουσιάζουν κιθάρες ή ενισχυτές έτσι? [flash=200,200] Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Έχεις δει τα videos που παρουσιάζουν κιθάρες ή ενισχυτές έτσι? [flash=200,200] Ναι αναφερθηκα μονο στα πεταλια αλλα εξακολουθω να προτιμω τον αλλο! Δεν ξερω μου βγαζει μια ενεργεια. Η παρουσιαση στο Proguitar ειναι καπως αψυχες. Ετσι μου φαινονται εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Eίναι σίγουρα πιο διασκεδαστικό να βλέπεις εναν 'φτιαγμένο' τύπο να τρελαίνεται σαν μικρό παιδί με μια πανάκριβη vintage κιθάρα απο έναν σοβαρό μεσήλικα που αναλύει ρυθμίσεις και ιστορία... βέβαια, δε νομίζω να το βρίσκουν και πολύ διασκεδαστικό οι πιθανοί πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Το κατάστημα αυτό πουλάει όργανα που η αξία τους δεν είναι στις ρυθμίσεις και τις επιλογές που προσφέρουν. Κι αυτόν που θα αγοράσει αυτή πχ http://www.frettedamericana.com/fender_stratocaster_1957-d-867-0.html δεν τον νοιάζει και πολύ πώς παίζει το όργανο... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 O Phil είναι γαμώ τα παιδιά, ζεί το σήμερα. Μακάρι όλοι μας να ακολουθούσαμε το παράδειγμα του. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 έχω δει άτομα να ξεκινούν το βίντεο με ένα περίτεχνο ταχύτατο σόλο που ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν προετοιμάσει, και μετά λένε κάτι σαν "oh, sorry guys, just fooling around a little bit... he he..." ναι μεγάλε το καταλάβαμε πως είσαι τεράστιος κιθαρίστας... χίλιες φορές ο Phil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση