Προς το περιεχόμενο

Hxειο για open back combo.......

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αφορμη το πολυ καλο ποστ του electrictabs για τις 12ΑΧ7 να ρωτησω αν εχει καποιος αναλογη ΕΜΠΕΙΡΙΑ (παρακαλω μη μεταφερετε τι διαβασατε στο ιντερνετ.....ξερω καλα αγγλικα και εγω) με δυο συγκεκριμενα ηχεια.....το celestion vintage 30, και το G12Τ75........οχι ομως σε καμπινα.........αλλα σε open back combo.......Η επιλογη θα ηταν ευκολη στην περιπτωση της καμπινας( ν30) αλλα φοβαμαι οτι σε open back combo(1Χ12 60W)θα χασουν το μπασσο τους και θα ακουγονται καπως.......αδεια............Ποιο απ τα δυο????μισω τα υπερβολικα πριμα, οπως και την ελλειψη μπασσου ενω θελω το ηχειο να μην "χρωματιζει"υπερβολικα τον ηχο και να ειναι αρκετα ευελικτο τοσο στα καθαρα οσο και στους high gain ηχους..........

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω δυο v30 στον rivera μου χωρις κανενα προβλημα,τεραστιος ογκος & μαλακα πριμα.

ειναι ομως εγκατεστημενα με ειδικο τροπο (οχι front mounted on the baffle but back mounted)

αυτο παιζει μεγαλο ρολο,αν τα εγκαταστησεις παραδοσιακα μπορει να πριμαρουν λιγο κατα τον Rivera βεβαια παντα,οταν αλλαξα το στοκ Eminence με ενα V30 στον HOT ROD DELUXE δεν μου αρεσε καθολου

&

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

τι δεν σου αρεσε με τα ν30 στον HOT ROD DELUXE????? Ενα αλλο ηχειο που μου ψιλογεμιζει το ματι ειναι και το classic lead της celestion μονο που εμφανιζεται στο (Γερμανικο) ebay πολυ σπανια. Δυστυχως η αγορα ηχειου ειναι οπως και των pickup..... hit or miss...........

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Πριμαρε υπερβολικα & ο ηχος ηταν..πως να στο πω.."αχνος",ειδικα στα καθαρα δεν μου αρεσε καθολου,ειλικρινα δεν το περιμενα μια και στον Rivera μου μαμανε τα V30!

Βαλε ενα Eminence Legend 121 η οποιοδηποτε απο την νεα σειρα της Eminence κατα τη γνωμη μου ταιριαζουν πολυ καλυτερα σε κλασσικους combo ενισχυτες.

www.eminence.com

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου