Floyd Maniac Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Χαιρεται Εβαλα χθες το guitar rig 4 και τον asio4all αλλα ΔΕΝ εχω ηχο...οποιοδηποτε εφφε/ενισχυτη Κλπ βαλω,ο ηχος μενει ΠΑΝΤΑ καθαρος....άσε που εχω και θορυβο.....το noise gate Λιγα πραγματα κανει.ΤΙ φταιει?Στις ρυθμισεις ηχου των windows ,στο Playblack,τα εχω ΟΛΑ mute και στο recording ΟΛΑ πανω.Η κιθαρα ειναι συνδεδεμενη στο microphone της καρτας ηχου(on board καρτα) αυτα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stax Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να βάλεις την νέα βέρσιον από το http://www.asio4all.com επειδή το download από το noiz.gr είναι λαθος αρχείο. Ίσως δεις φως. Έχει bug fixes μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Ολα οκ,ειχα κανει λαθος ρυθμισεις στο asio 4all!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση