antonis_mojo Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα,εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι να αγορασω ενα λαμπατο πεταλακι( παιζω blues,hard rock,kai ligo heavy), εχω ακουσει δυο πεταλια που με ενδιαφερουν το ενα ειναι το vox cooltron british bulldog, και το αλλο το blackstar ht dual. Το ht dual το εχω ακουσει στο youtube και μου αρεσει πολυ!! το british bulldog αν και μου αρεσε στην αρχη,σε καποια video ακουγοταν πολυ πριμο και με οχι πολυ χρωμα! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος το εν λογο πεταλι,και μπορει να με βοηθησει σχετικα με τον ηχο του και την ευελιξια του! Υ.Γ. Χρησιμοποιω τον Fender vibrolux reverb, Fender stratocaster deluxe,Gibson les paul jnr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 το british bulldog αν και μου αρεσε στην αρχη,σε καποια video ακουγοταν πολυ πριμο και με οχι πολυ χρωμα! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος το εν λογο πεταλι,και μπορει να με βοηθησει σχετικα με τον ηχο του και την ευελιξια του! ειναι πολυ primo RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Ετυχε να ειχα στην κατοχη μου το Vox που το απεκτισα απο ανταλλαγη με το Ibanez tube king και πραγματικα απογοητευτικα και ηθελα πισω το ibanez αλλα ευτυχως σταθηκα τυχερος και ανταλαξα το vox με το Blackstar που στα αυτια μου ειναι 10000000000 καλυτερο απο το vox.Tο vox καταρχην ειναι παρα πολυ πριμαριστο και δεν μπορεσα να βγαλω καλο ηχο ασε που ειναι και 9βολτο πως γινετε ενα λαμπατο πεταλι να αποδιδει σωστα οταν ειναι 9βολτο? ενω το Blackstar ειναι 16βολτο και κατα την γνωμη πολυ πιο ευελικτο.εχει κουμπι για british style ηχο και για Usa ηχο εχει και καθαρο καναλι κατι που δεν εχει το Vox. Αυτα ειχα να πω ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 θα παραθέσω τον εαυτό μου απο άλλο παρόμοιο θέμα: http://www.noiz.gr/index.php?topic=171688.msg371061#msg371061 a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonis_mojo Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Και για το ibanez tube king εχω ακουσει αμφιλεγομενα σχολια,τωρα για το cooltron,υπαρχει περιπτωση με σωστη ρυθμιση στο eq του ενισχυτη η του πεταλιου να βγει καλος ηχος? η απλα το πεταλι "δεν το εχει " ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρα το εχει εξαλλου δεν ειναι κανα φτηνιαρικο πεταλι απλα δεν ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα του.Αν μπορεις βρες καπιο μαγαζι που το εχει και πανε ακουσε το οπως και το Blackstar και ποτε μην κρινεις απο youtube ειδικα απο harmony central αν δεν το εχεις ακουσει εσυ πρωτα.Ειναι καθαρα δικο σου γουστο πανε ακουσε τα και οποιο σου αρεσει περισσοτερο αγορασε το αν και κατα την γνωμη μου θα προτιμισεις το blackstar εκτος και αν εισαι φανατικος οπαδος των whitesnake γτ με το vox εβγαζα σχεδον ηδιο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Στα ιδια χρηματα με αυτα τα 2 πηρα μεταχειρισμενο πριν λιγο καιρο ενα Radial Tonebone PLexitube και πραγματικα τελειωσα με αυτο το θεμα. http://www.thomann.de/gr/tonebone_plexitube.htm Καινουριο εχει τα διπλα αλλα αν ψαξεις κατι θε βρεις. Το μεγαλο υπερ του ειναι οτι ειναι πολυ "ζεστος" ο ηχος του και ειναι φουλ παραμετροποιησιμο σε αντιθεση με το VOX η το Blackstar. 15v, 2 καναλια με ξεχωριστες παραμετρους, true bypass και effects loop που εμενα τουλαχιστον μου φανηκε πολυ χρησιμη. Αν δεν κανω λαθος παιζει στης αγγελιες για 150 το Tonebone hot british που ειναι βασικα το ιδιο με το plexitube αλλα μονο καναλο. Ριξτους μια ματια, δεν χανεις τιποτα :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Για Radial μονο απο ebay μιας και τα βρισκεις και καταπληκτικες τιμες το plexitube το βρισκεις γυρω στα 200 ευρω να και ενα λινκ http://cgi.ebay.com/Radial-TONEBONE-Plexitube-Plexi-Tube-Distortion-Pedal_W0QQitemZ160382963360QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item255791cea0 ενω απο θωμα κανει 385. Δεν εχω ακουσει καποιο radial (εκτος απο το Hot British) αλλα πιστευω πως ειναι ανωτερα απο τα Vox και απο τα Blackstar.Επισης μια ακομα καλη λυση και πιο οικονομικη θα ηταν να επερνες το hot british αντι του plexitube που για αυτα που παιζεις πιστευω θα σε καλυψει πληρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Eγω το ειχα παρει απο συμφορουμιτη, σε σουπερ κατασταση. http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=21795 http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=21470 Παιζουν 2 hot british στις αγγελιες. Πραγματικα σου λεω, εχω παθει πλακα με το εργαλειο. Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Επισης αν δεν θες μεταχειρισμενο μια super οικονομικη λυση ειναι αυτο το πεταλι http://www.thomann.de/gr/amt_dt2_distortion_station.htm ακου τα demo απο το site και θα καταλαβεις.Eιναι οτι καλυτερο στα λεφτα του και εχει kai emulated output για recs μεσω pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση