Nickolas Jackson Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά,οι SC κάνουν για hard rock ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 το εγκυρο μελος μας CYBERJOHNNY θα σου απαντησει συντομα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα να δεις...... ακριβως την ιδια σκεψη εκανα και εγω ;D Πουσε ρε Cyber να μας ανοιξεις τα ματια ...... SC κalo gia metal ? ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα να δεις...... ακριβως την ιδια σκεψη εκανα και εγω ;D Πουσε ρε Cyber να μας ανοιξεις τα ματια ...... SC κalo gia metal ? mono pano se maogkani Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Κάνουν για όλα αρκεί να πηγαίνουν σε matched ζευγάρι με extra output, να'ναι σε strat από 3 κομμάτια μαόνι και να παίζονται με κοκκάλινη πένα με λαμπάτο ΧΩΡΙΣ distortion πετάλι. Αλλιώς όχι. Εκτός αν έχεις midi. Εκεί αλλάζει το θέμα. Έχεις midi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 το σημαντικοτερο ειναι να μην ειναι ψηφιακη η καρτα ηχου,μονο η αναλογικη κανει δουλεια φιλως.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Ψηφίο + mahogani = καταστροφη. Ξαδερφος επιβεβαιωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά,οι SC κάνουν για hard rock ή οχι? singlecut kalo gia blues-rock doublecut kalo gia metal mahogany panta aaafstira Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Μην κοροιδευετε... Έχω κι εγώ ένα σετάκι active μαγνήτες που παίρνουν ρεύμα απ' ευθείας από μπαταρία αυτοκινήτου, κι έχω την ίδια απορία... (+ το που σκάβω ακριβώς για να χωρέσει η μπαταρία)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 θέμα για cyberκατάψυξη αποθήκευση σε usb stick, τοποθέτησή του σε πύραυλο και αποστολή στον Α Κενταύρου one way... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση