Stinky Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε αν καπνιζεις Winston που ειναι σχετικα φθηνα εχεις 2,40 Χ 356 = 856 ευρα το χρονο παρακαλω! Αρα σε λιγοτερο απο 11 μηνες τον εχει παρει. Και αυτα με την προυποθεση οτι εκανες ενα πακετο τη μερα... Αν εκανες 2 σε 5 μηνακια ειναι δικος σου! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Τί γίνεται? ο Αη Βασίλης δε θα έρθει σε άλλους δηλαδή??? ;D Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Αν περίμενα τον Αϊ Βασιλη να μου φέρει αυτά που χρειάζομαι... τρέχα γύρευε. Έχω ξοδέψει ΤΟΣΑ χρήματα φέτος, που ούτε άδειο CD δε με βλέπω να παίρνω. :'( Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 θα μου ερθει κ μενα και θα μου φερει ενα μπασσακι!! :P :P Αλλα δεν ξερει ακομα ποιο!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα θα μου έρθει από την επόμενη εβδομάδα και θα μου φέρει: Έναν Epiphone Valve Senior Ένα TBONE MB75 και έχω και 400euro επιδότηση για laptop!!! :) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 εκκεντροφορους 265-270 μοιρες με 9,5 λιφτ για τον ignantio ...και καποια λεφτα στην ακρη για να πληρωσω το κΤΕΟ αφου μετα δεν θα περναει και τα προστιμα απο τα καυσαερια ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Μιας κι έρχονται Χριστούγενα... Τι δώρο θα πάρει ο καθένας στην πάρτη του? εγω θα παρω της xotic το bb plus.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Ακομα δεν ξερω τι θα φερει. Κατσε να μπει το δωρο,να κλεισουμε καποιες τρυπες και βλεπουμε. https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ είμαι ακόμα σε δίλημμα... 1η επιλογή: Αναβάθμιση πισί με AMD Phenom II x4 955 + 2x2GB DDR3 RAM OCZ@1333MHz + Μητρική (διότι εχω μείνει με Athlon 3500 και 4x512 DDR @400MHz) 2η επιλογή: Κανένα σετάκι μαγνήτες και ποτ για την Epiphone SG και ίσως retube του ενισχυτή (γιατί δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι/αυτί οι Sovtek τελικές του). Αλήθεια, JJ καλές για hard rock??electroharmonix gia pink floyd??διπλοτριοδος τι είναι? ;D Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Αλήθεια, JJ καλές για hard rock??electroharmonix gia pink floyd??διπλοτριοδος τι είναι? ;D Τώρα ρώτησες το ιδανικό άτομο...! ;D δεν έχω αρκετές γνώσεις ηλεκτρονικής... ειδικά για power amp stage η κεφαλή μου έχει προβλήματα λόγω λάμπας (preamp) και θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργια... φοράει κανονικά ECC 83/12 AX7 και δεν έχω ιδέα από που θα βρώ και τί κατασκευαστή. Θα χρειαστώ κι εγώ βοήθεια. Αλλά μάλλον αντιθέτως με σένα για Sovtek με βλέπω... Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση