xrusopsaro Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 άμα πουλήσω την gt-8 θα βάλω και λίγο cash και θα πάρω ένα μεξικανο-fenderάκι που έχω λιμπιστεί ...έτσι να δούμε τι λένε και αυτές οι κιθάρες :P http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι μου ετοιμάζει ο άγιος, αλλά δεν ξέρω που το πάει το κάθαρμα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα δεν έρχεται από τη Λαπωνία αλλά απ την Ιαπωνία. ;D Τι έρχεται δηλαδή, ήρθε από ότι μου είπαν. ΣΕ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ :o Σπίτια να πάνε δεν έχουν οι σχιστομάτηδες ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα πάντως, ο Άγιος, μου έφερε πριν μία εβδομάδα, στον λογαριασμό της κάρτας μου τη χρέωση της Easyjet. Eπειδή φέτος το έχω παρ@χέσει με τα όργανα, έκλεισα 4 μέρες Ρώμη για την 25 Μαρτίου...το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης...καλά μπορεί και να αλλάξω γνώμη εάν μου κάτσει καμμιά κουφή ιδέα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης... αααααχχααχαααχαχαχαχχαχχαχααα Ευχαριστούμε θείο, μας έκανες και γελάσαμε... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Eπειδή φέτος το έχω παρ@χέσει με τα όργανα, έκλεισα 4 μέρες Ρώμη για την 25 Μαρτίου...το 2010 θα είναι έτος εσωτερικής ανάτασης και κουλτούρας και όχι κατανάλωσης... συμφωνω! γι αυτο οτι προλαβουμε το2009 ! πιθανοτατα αυτο το οργανακι με τις πολλες πολλες χορδες ... πλακα πλακα , τρελος καταναλωτισμος https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Eμενα απο οτι φαινεται το ετος 2010 θα ειναι (επιτελους!) ετος partcaster. Μαλλον ομως θα περιμενω κατα Πασχα και μετα μερια, να ειμαστε Ελλαδα και πιο ανετοι χρονικα-χρηματικα. Τωρα ο Αι-Βασιλης...ε κατι ψιλο πραματα δε θα φερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Ο σπιουνος που εχω στειλει στην Λαπωνια μου αποκαλυψε χθες οτι ο ΑΙ μου ετοιμαζει μια ΝΟS Kramer Nightswan Dark Blue Sparkle mint cond.!!! ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Ο σπιουνος που εχω στειλει στην Λαπωνια μου αποκαλυψε χθες οτι ο ΑΙ μου ετοιμαζει μια ΝΟS Kramer Nightswan Dark Blue Sparkle mint cond.!!! ;D :o :o :o :o :o :o λέγε πόσα!!!!!! lol Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Ποσα εδωσα η ποσα στην πουλαω? ;D Χαχαχαχα Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση