JollyJokker Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Μιας κι έρχονται Χριστούγενα... και μαζί και ο επιπλέον μισθός για κάποιους (ή αλλιώς: Αι Βασίλης)... Τι δώρο θα πάρει ο καθένας στην πάρτη του? Ξεκινάω με: Hardcase AMT California Distortion Pedal MXR M 108 Equalizer Pedal Bare Knuckle Warpig μια επίσκεψη στο "νοσοκομείο" για 2 κιθάρες και κεφαλή (ήδη η μία νοσηλεύεται). ::) όχι τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή αλλά σίγουρα θα ακούσουμε ενδιαφέροντα δώρα από τον Αι Βασίλη για κάποιους! Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ με το φιλαράκι μου πάντα ψάχνουμε κάρτα ήχου... Επίσης μιας και είναι και η γιορτή μου σήμερα οπότε +τα χαρτζιλίκια των γιορτών... λέω για ένα νετμπουκ-να το συδνιάσω με την κάρτα ήχου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγω λεω απλα να παω κανα ταξιδακι ;D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγω λεω απλα να παω κανα ταξιδακι ;D Να αλλάξεις nickname ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Κατάστημααααα.....!!!!! 8) :P ;) Επίσης μιας και είναι και η γιορτή μου σήμερα οπότε +τα χαρτζιλίκια των γιορτών... λέω για ένα νετμπουκ-να το συδνιάσω με την κάρτα ήχου.... Χρόνια Πολλά Σάββα! Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 partcaster for me ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Προς το παρον θα παω ενα ταξιδακι και εγω στο Λονδινο και στο Παρισι στις 18. Αλλα μπορει να ξετρυπωσει και κανα delay εκει στην denmark!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Μερσι!!! Καλεσ γιορτές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Θα πνίξω το GAS με φτηνό αλκοόλ, θα αντισταθώ... Άντε κανένα σετάκι tonerider p90s και ποτενσιόμετρα... έτσι για το έθιμο. Αν έχω την περσυνή τύχη στο χαρτοπαίγνιο της πρωτοχρονιάς, ίσως προχωρήσω σε κάποια αγορά χωρίς τύψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Σκ@τούλες και φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Αναρτήσεις για Το Σουτζούκι. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση