kostaras75 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Εμενα παντως που ηταν usps priority το δεμα ηρθε μεσα σε 7 ημερες παροτι ο φιλος superfunk πιο πανω μου ευχηθηκε καλο Πασχα και αν ;D ;D ;D. Μου αφησαν χαρτι και πηγα και το πηρα.Βεβαια το δεμα ηταν Πατρα που μενω Παρασκευη και μου ηρθε δευτερο ειδοποιητηριο την επομενη Τεταρτη.Οχι οτι ειχε ερθει πρωτο χαρτακι ποτε αλλα λεμε τωρα.Εγω θα πηγαινα στη θεση σου στο ταχυδρομειο να το παρω μονος μου αν εβλεπα απο το tracking οτι βρισκεται εκει και δεν θα περιμενα.Το επαθα μια φορα οποτε δεν εχει ξανα να περιμενω ποτε θα τους κ........ να μου το φερουν. Αυτα απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Τελικα σημερα βγηκε απο το τελωνειο :) :)!Τωρα απλα περιμενω τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ή θα μου ερθει με το κλασσικο χαρτακι και θα πρεπει να παω να το παραλαβω εγω? Ευχαριστω εκ των προτερων! οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ δεν εχουν καμμια σχεση με το κανονικο ταχυδρομειο με το οποιο σου εστειλαν το δεμα,παραδιδουν μονο δεματα USPS EMS (& γενικα EMS) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
preacher Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Τελικα μου ηρθε προχθες!Μια βδομαδα εκανε απο Αμερικη, αρα μια χαρα απο αποψη χρονου!Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Εγω πηρα ενα μανικι απο αμερικη με usps,μου εδωσε ο τυπος track number...και απο τις 19/01 μεχρι και τωρα γραφει το ιδιο status:Acceptance!Δεν θα επρεπε να εχει αλλαξει το status τοσες μερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Σε ερωτηση μου προς τον αποστολεα για την καθυστερηση,η απαντηση ηταν πως το κανει αυτο πολλες φορες η usps (δηλαδη δεν λειτοyργει σωστα το track) σας εχει συμβει ποτε αυτο? Ακομα παντως Acceptance βγαζει... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Εγω σημερα παρελαβα μια kramer nightswan, που ειχε σταλει με USPS priority mail. Ουτε τρακινγκ ειχα ουτε τιποτα. Εκανε 6 εργασιμες για να φτασει. Εκτελωνισμος 3 ευρω και μεταφορικα 50$. Επος! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Mε Usps priority εχει τυχει ποτέ σε κανέναν να πληρωσει το 27% που ισχύει για φορους τελωνεια κτλ? Εχω βρει prs se 24 2012 καινούργια 420 ευρω + 55 ευρω μεταφορικα και ειμαι ετοιμος αφου στο Γερμανο εχει 750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Mε Usps priority εχει τυχει ποτέ σε κανέναν να πληρωσει το 27% που ισχύει για φορους τελωνεια κτλ? Ναι Εχω βρει prs se 24 2012 καινούργια 420 ευρω + 55 ευρω μεταφορικα και ειμαι ετοιμος αφου στο Γερμανο εχει 750 Άμα τη θες και πάλι σε συμφέρει ακόμα κι αν παίξει και "χάσεις". Αν σε βοηθήσει λίγο και στο price adjustment (ας αναφέρει ας πούμε την FOB και όχι CIF αξία) ακόμα καλύτερα. Αν σε βοηθάει στα μεταφορικά, εγώ μάλλον θα την έβαζα Express. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Ναι Άμα τη θες και πάλι σε συμφέρει ακόμα κι αν παίξει και "χάσεις". Αν σε βοηθήσει λίγο και στο price adjustment (ας αναφέρει ας πούμε την FOB και όχι CIF αξία) ακόμα καλύτερα. Αν σε βοηθάει στα μεταφορικά, εγώ μάλλον θα την έβαζα Express. Εντάξει θα προτιμουσα την sunburst quilt maple top αλλα αν ειναι να γλυτωσω τοσα χρηματα δεν με χαλάει. Για αυτη λεω http://www.ebay.com/itm/331154049591?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Βλέπετε τιποτα το περιεργο μηπως? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Mε Usps priority εχει τυχει ποτέ σε κανέναν να πληρωσει το 27% που ισχύει για φορους τελωνεια κτλ? Τι σχέση έχει η (όποια) μεταφορική εταιρεία και μέθοδος αποστολής με τα λεγόμενα import charges;Ποιός σου το είπε αυτό; "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση