fusionakis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Για όποιον δεν το ξέρει, υπάρχει και αυτό το όργανο... Αν έχει όρεξη κανείς και αντέχει, ο τύπος έχει 150 videos που παίζει από Britney, και BeeGees, μέχρι Iron Maiden και Ozzy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Sweet!!! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Sweet!!! Το μόνο σπαστικό σε αυτό το βιντεάκι ήταν η αναπνοή του. :P :P :P Κατα τα άλλα πολύ ωραίο ;) Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Το ειχα ξαναποσταρει εδω και καιρο !! Πολυ καλος το τραγουδι τα σπαει!!! Υ.Γ Maynardιζει παντος ο τυπος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Το ειχα ξαναποσταρει εδω και καιρο !! Πολυ καλος το τραγουδι τα σπαει!!! Υ.Γ Maynardιζει παντος ο τυπος. Είχα ποστάρει και εγώ 2 βιντεάκια του νωρίτερα ;D Έχει κάνει αρκέτες διασκευές απο tool και perfect circle όλες με πιανο. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ σχεδόν όλες. Θα γούσταρα να ήμουν σε κανένα μπαράκι και να τον είχα να παίζει live. Πιάνο μπαρ φάση αλλά χωρίς την κυρίλλα ;D Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Πάρτε και το creep απο έναν άστεγο τυπά (σύμφωνα με αυτό το site) Πολύ με άρεσε... ;D Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 ωραιος..... ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά τσεκάρεται αυτή τη διασκευή του φλαουτίστα/σαξοφωνίστα Theo Travis (έχει συνεργαστεί με Steven Wilson στο 'Stupid Dream' και στους No-Man)(και είναι μέλος των The Tangent) με το συγκρότημά του, ΄πανω στο έπος του Barrett!... pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Το γνωστο σε ολους μας σε ροκ εκτελεση Αλλα και αυτο...ο τυπος γαζωνει 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Ξεθάβω αυτό το θέμα για να προσθέσω ένα βίντεο που μου έστειλε ένας φίλος. Μια διασκευή στο θέμα από το Legend of Zelda με βιολί κ φωνητικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση