bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Φωνάρα ο Message in a bottle! Όντως, το παράθυρο όμως δεν το άνοιξε να μαζευτούν κουρτσούδια απο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 ωραια διασκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 :o Φωνάρα ο Message in a bottle! Ναι αλλά το κομμάτι το χεσε. Το έκανε αμερικανιά αισχίστου είδους... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 μιας και αναφερθηκαν tool covers, νομιζω οτι το schism απο Δαρνακες δεν συγκρινεται με τιποτα . http://www.myspace.com/darnakes ειτε το πιστευεις ειτε οχι ηθελα να αναφερω τους δαρνακες! αλλα οχι τοσο για αυτο που λες εσυ, οσο για το αρμιδα με το εμβολιμο απο μανου τσαο....! (εχω βαρεθει οσα ξερω και χαιρομαι πως τα ξερω μονο εγω,να τα ξερεις και εσυ...!) ;D ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dellex Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 και από μια ελληνίδα του εξωτερικού: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 (εχω βαρεθει οσα ξερω και χαιρομαι πως τα ξερω μονο εγω,να τα ξερεις και εσυ...!) ;D ;D ;D ;D ;D ειμαι πολυ ψαγμενος. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 απο τοτε που μου το προτεινε αυτο η τραγουδιστρια που συνεργαζομαστε εχει γινει το αγαπημενο μου κοματι. Το θεωρω ΠΟΛΥ καλη διασκευη και παντα γουσταρω οταν το παιζουμε Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 απο τοτε που μου το προτεινε αυτο η τραγουδιστρια που συνεργαζομαστε... Δεν μας τα είπες αυτά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Πάρτε και χορωδιακά ;D και μια καταπληκτική εκτέλεση ενός καταπληκτικού τραγουδιού απο μια καταπληκτική κωμωδία ;D ;D ;D Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση