chrisgtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Εχω παθει κατι τετοιο: Το αίτιο παραμένει άγνωστο μολονότι συχνά ακολουθεί λοίμωξη της ανώτερης αναπνευστικής οδού και ασθενείς παρουσιάζουν συνεχή, συνήθως έντονο ίλιγγο που διαρκεί από λίγες μέρες έως μία βδομάδα και που συνοδεύεται από απώλεια της ακοής και εμβοές. Η ανάρρωση διαρκεί λίγες βδομάδες ενώ η ακοή από το αυτί με τη βλάβη είναι δυνατόν να αποκατασταθεί ή να παραμείνει μόνιμα ελαττωμένη. Επισης δεν μπορω να ακουσω δυνατες εντασεις. ειναι μονο στο ενα αυτι. και περνω κατι χαπια. Εχει περασει κανενας κατι παρομιο? Ειναι πολυ μεγαλη βλακεια. Ζαλιζεσαι συνεχεια και προβα μονο με ωτοασπιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisgtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=226 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Ένας φίλος μου το έπαθε αυτό ή κάτι παρόμοιο. ούτε σε μπαρ δεν μπορούσε να μπει μετά. Περαστικά σου φίλε μου. Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης μπορεί να προκληθεί από ορισμένα φάρμακα μεταξύ των οποίων κάποια πολύ κοινά... http://www.neurologychannel.com/vertigo/causes.shtml#ototoxicity When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisgtr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Ένας φίλος μου το έπαθε αυτό ή κάτι παρόμοιο. ούτε σε μπαρ δεν μπορούσε να μπει μετά. Περαστικά σου φίλε μου. ποσο καιρο του κρατησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 νομίζω τα συμπτώματα περάσανε μετά από μήνες αλλά η ευαισθησία παρέμεινε... Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisgtr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Ας ελπισουμε να μου περασει εντελως. γιατι αλλιως τερμα οι συναυλιες. κανενας με πιο ευχαριστες πληρφοριες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 έπαθα κάτι παρόμοιο πριν από 3-4 χρόνια και κράτησε περίπου ένα μήνα δυστυχώς, από τότε αν περάσω κανα κρυολόγημα, με "χτυπάει" συχνά στο λαβύρινθο, με αποτέλεσμα να ξαναπερνάω την δυσάρεστη κατάσταση με τις ζαλάδες, άλλοτε έντονα και άλλοτε όχι. Σίγουρα θέλει προσοχή όπως όλες οι ευαισθησίες. Σκουφί, μακριά από ρεύματα κλπ. περαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisgtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη για την παρεμβολή και το αυτονόητο, αλλά να πας σε κάποιο γιατρό να σε δεί. Ο λαβύρινθος δεν είναι "κρυοματάκι" να σου περάσει και να είσαι εντάξει. Κοίταξέ το. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση