schafferbfg Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φθηνό delay επειδή αποφάσισα να πετάξω το pod που το είχα μονο για effects... σκέφτομαι να πάρω το memory toy της e.h η να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το memory boy ?! δεν τα έχω δοκιμάσει..γενικά δεν έχω δοκιμάσει delay πένταλς και δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο .. τα φωτα σας παρακαλω ;D 8) Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisemma Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σου, φίλε μου. Ρίξα μια ματιά στα σχετικά θέματα. Έχει πολυσυζητηθεί.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Αν χρησιμοποιείς το delay οπως εγω το wha ,δηλαδη μια φορα στα 10 τραγουδια πχ τοτε νομιζω πως δεν θελεις και κατι ιδιαιτερο.Εγω εχω το BOSS DD-3 το ειχα παρει μεταχειρισμενο νομιζω 60-70 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,οταν το πηρα το εψαξα αρκετα και ειδα οτι εχει παρα πολλες δυνατότητές . http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα φιλε μου. εχοντας ψαξει παρα πολυ στο θεμα delay, εχω καταληξει στο αγαπημενο μου και καλυτερο για μενα ειναι το DL-8 HARDWIRE. Ριξε μια ματια στο youtube πχ, και ενημερωσε με για τις εντυπωσεις σου. http://www.thomann.de/gr/digitech_hardwire_hw_dl_8_delaylooper.htm η σειρα αυτη ( Hardwire ) δεν εχει καμια σχεση κατασκευαστικα και ποιοτικα με την digitech της οποιας χρησιμοποιει το λογοτυπο. αγγελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 η σειρα αυτη ( Hardwire ) δεν εχει καμια σχεση κατασκευαστικα και ποιοτικα με την digitech της οποιας χρησιμοποιει το λογοτυπο. Mια χαρά είναι αλλά δεν χρησιμοποιεί απλά το λογότυπο της Digitech... η ίδια το φτιάχνει. Είναι μια πιο σπέσιαλ καινούργια σειρά πεταλιών της... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Mια χαρά είναι αλλά δεν χρησιμοποιεί απλά το λογότυπο της Digitech... η ίδια το φτιάχνει. Είναι μια πιο σπέσιαλ καινούργια σειρά πεταλιών της... ναι, μεταφορικα το ελεγα, γιατι για να το χρησιμοποιει λογικα θα τα φτιαχνει το ιδιο " εργοστασιο ". ηθελα να δωσω εμφαση στο οτι δεν εχουν την ιδια ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 +1 και απο μενα για χαρντγουαιρ! καλο ντιλει, πολλα μοουντς διαφορετικα(τειπ, ριβερς, μοντουλειτεντ και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα) δυνατη κατασκευη και σχετικα οικονομικο! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
om Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Είμαι εδώ και καιρό μέλος στο talkbass και παρακολουθούσα τα thread για memory toy επειδή θέλω ένα πιο μικρό delay, οι περισσότεροι είχαν θέμα με αυτό το πετάλι! Η δεν τους δούλεψε ποτέ αφού το έβγαλαν απο το κουτί ή τους πέθανε μετά απο λίγες ωρες παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν είναι ελαττωματικές οι πρώτες μόνο παρτίδες αλλά γενικά προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Σε ενδιαφερει η επιλογη tap tempo? Θελεις ψηφιακο η αναλογικο delay? Με βαση τα παραπανω θα σου προτεινα καποιο μεταχειρισμενο dd-6, αλλιως αν θες να πειραματιστεις με αναλογικα κανενα artec. Για αρχη θα σαι μια χαρα. ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδιά, εγώ έχω το απλό της digitech και πάλι μια χαρά delay είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση