The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Μεγειές, μεγειές, μεγειές! :) :) Καλωσήρθες στις Τέλε με τα... αντρικά μπράτσα (περίμενε να μπει και ο SF αύριο, θα σε αγαπήσει τρελά ;D) Οι γρατσουνιές είμαι σίγουρος ότι εξαφανίζονται όταν παίζεις, έτσι; :P Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Λες να πάω να τη βάψω? (αν με το "πονάω" εννοείς ότι έπαιξα ψιλοχάλια, ντάξει, όσο μπορώ διορθώνομαι σιγά- σιγά. μη βαράς ;D ) Οχι βρε :P Απλα το σκουζεις, το βαρας το αργανο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Χαιρομαι που με ακουσες ;D και την πηρες...απο βαρος πως παει? You have bought the tele by which all teles are judged by my friend ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Ωραιος pascal ;) Μεγεια το κιθαρονι που τα σπαει ;) Περιμενουμε και κανενα πιο ολοκληρωμενο κλιπακι ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 @delta66: Χε...μα σε προδιαθέτει. Όσο την κοπανάς τόσο καμπανίζει :) @Genius Loci: Γρατσουνιές? Ποιες γρατσουνιές. Δεν βλέπω τίποτα ;) @Superfunk: Ζυγισμένη στην ψηφιακή ζυγαριά του μπάνιου μού βγαίνει στα 3,2 κιλά περίπου. Ο τύπος στο ebay την είχε ζυγίσει στα 7,15lbs. Παίζω με ακουμπισμένη συνήθως την κιθάρα στο πόδι και ποτέ όρθιος (ντεν έκο μπάντα ούτε πρόμπες κάνο), και μου φαίνεται πανάλαφρη, αφού το σώμα της είναι πολύ- πολύ ελαφρύ και το όποιο "βάρος" βγαίνει περισσότερο από το ματσούκι που έχει για μπράτσο. Πράγματι, σ' ευχαριστώ για την παρότρυνση. Οφείλω επίσης να σημειώσω ότι τον Silot τον έπρηξα τον άνθρωπο- πέντε έξι φορές επικοινώνησα μαζί του μέχρι να καταλήξω. Και θεωρώ ότι με βοήθησε πολύ και μ' έσπρωξε προς τη σωστή κατεύθυνση (έπαιζα ανάμεσα σ' αυτήν και μια άλλη από τον ίδιο πωλητή που είχε vintage radius και τάστα και όχι modern wiring). @gregg: Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Θα βάλω τα δυνατά μου να μην την αδικήσω σε επερχόμενο κλιπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Aν κρινω απο το κλιπακι εκτος απο πανεμορφη ειναι και τελε με Τ κεφαλαιο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλα ακουγεται ρε το αργανο. :D (κι ας το πονας στο τελος) Φαντασου να μην ειχε και τις γρατζουνιες 8) ??? πονάνε οι Nocaster; δώστης να καταλάβει με γεια, μου κανες ζημιά, λες να πάει σε τελε το δώρο; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 λες να πάει σε τελε το δώρο; Kαλά, πριν μια εβδομάδα δεν πήρες καινούργια κιθάρα εσύ? Τη χόρτασες κιόλας και σκέφτεσαι την επόμενη? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Kαλά, πριν μια εβδομάδα δεν πήρες καινούργια κιθάρα εσύ? Τη χόρτασες κιόλας και σκέφτεσαι την επόμενη? όχι την έχω από το καλοκαίρι, πριν μια βδομάδα έκανα το θεμα. Ο Αη Βασίλης έρχεται......... 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 θα τρελαθουμε τελειως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση