Ecobeutto Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Ο τιτλος τα λεει ολα. Λειτουργησε κανεις το Cubase SX με τα Vista? Προσπαθησα αλλα μετα το instalation οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει error και δεν ανοιγει. Btw στα Windows 7 δουλευει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Στα 32bit δουλεύει όντως καλά, στα 64 είναι το πρόβλημα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν διευκρυνήσεις τι windows και πιό Cubase δε νομίζω να περιμένεις σοβαρή απάντηση... Σορρυ δηλ, αλλά υπάρχουν 3 SX, και 4 Vista (τουλάχιστον). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν διευκρυνήσεις τι windows και πιό Cubase δε νομίζω να περιμένεις σοβαρή απάντηση... Σορρυ δηλ, αλλά υπάρχουν 3 SX, και 4 Vista (τουλάχιστον). Μια που λές για διαφορετικές εκδόσεις, ξέρεις κάποια 64bit έκδοση windows, που να υποστηρίζει SX? Γιατί σε 'μένα μόνο σε 32 δουλεύει. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ecobeutto Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν διευκρυνήσεις τι windows και πιό Cubase δε νομίζω να περιμένεις σοβαρή απάντηση... Σορρυ δηλ, αλλά υπάρχουν 3 SX, και 4 Vista (τουλάχιστον). Μιλω για το cubase sx3 και vista home premium. Δεν ξερω αν ειναι 32 η 64bit (δεν ειναι δικο μου το laptop θα μαθω το βραδυ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω με το cubase sx3 δουλευω στα Vista 32bit και ειναι μια χαρα .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση