nickpulse Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Κοινώς sultans of swing ;D sultans_2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Yeap!!! Μπραβο! Επελεξες εναν απ'τους αγαπημενους μου κιθαριστες και τα πηγες πολυ καλα φιλε μου! Οι φρασεις σου βγηκαν πολυ καλα και καποιες τις προσαρμοσες στο δικο σου style, κατι που προσωπικα μου αρεσει! Επισης ο ηχος σου μου αρεσε πολυ! Ευγε απο μενα. (Ok, καποια πραγματακια στο δευτερο solo ισως δε βγηκαν οπως θα επρεπε, αλλα ετσι κι αλλιως ''εισαι εκει''!!!) Τα συγχαρητηρια μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris_sg Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ καλο! Να ρωτησω κατι, που βρισκετε τα backing tracks με φωνη μαζι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν....τι δεν μού άρεσε. Κατ' αρχήν η ιδέα τού backin' track.Η απομόνωση δηλαδή τής ορίτζιναλ φρασεολογίας τού Νόπφλερ έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται ηχητικά το συνολικό αποτέλεσμα. Από την άλλη-κι ενώ ακούγεται η ρυθμική κιθάρα τού Ντέιβιντ-παίζεις και εσύ το ρυθμικό μέρος με συνέπεια να γίνεται άκομψη η ενορχήστρωση. Μού φάνηκε επίσης πως άκουσα και μια ελαφριά ξεκουρδισιά,στη σι μάλλον. Το κακό με τα κομμάτια τών στρέιτς είναι πως η πέννα δεν μπορεί να αποδώσει ούτε το φίλινγκ ούτε τον ήχο που μπορούν να βγάλουν τα δάχτυλα,ειδικά στίς συγχορδίες.Ακούγεται κάπως χοντροκομμένα. Κατά τ' άλλα έκανες μια πολύ ωραία προσπάθεια και το αυτί σου δουλεύει μια χαρά. Μπράβο σου κι από μένα και καλή συνέχεια. :) moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Το συγκεκριμενο κομματι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολο (εαν φυσικα σε ενδιαφερει να το αποδωσεις σωστα....γιατι αν το ζητουμενο ειναι απλα να παιξεις τις σωστες νοτες τοτε αλλαζει το πραγμα). Εαν δε δοκιμασεις να το παιξεις με πενα και οχι με fingerpicking ηδη ξεκινας με πεναλτυ απ' τα αποδυτηρια. ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Strato-Compressor-fingerpicking Αυτη ειναι η συνταγη....αλλιως οτι και να κανεις δε θα ακουστει ποτε σαν Knopfler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dellex Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2009 βασικά το "μπάκι" ακούγεται πολύ περίεργα... άσχημα περίεργα :-\ σα να μιξάρεται ένα κλασικό backing track με το original κομμάτι στα σημεία που τραγουδάει ο knopfler... τέσπα, το παίξιμο σου πάντως μου άρεσε nickpulse :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ καλο! Να ρωτησω κατι, που βρισκετε τα backing tracks με φωνη μαζι?? Με φωνή δεν πρέπει να υπάρχουν,θα ήταν παράνομο άλλωστε.(με την ορίτζιναλ εκτέλεση εννοώ) Πολύ καλά πράγματα πάντως θα βρεις εδώ.http://www.guitarchaos.com/ moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρα σε βρισκω παικτικα! ΤΟ ΒΤ λιγο μας τα χαλασε γιατι οντως ηταν σαν ενα ΒΤ κακοραμμενο πανω στο αυθεντικο κομματι! Τωρα ως προς το υφος και τον ηχο του Knopfel θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες οτι ειναι δυσκολο, θελει δαχτυλα κτλ. κτλ. Εμενα δεν με χαλασε παντως που επαιξες με πενα, και δεν θα με χαλουσε να ακουσω την μπαντα σου ας πουμε live και να παιζεις εσυ ετσι οπως επαιξες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 μπραβο! πολυ καλη αποδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση