Superfunk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 :lol: Παντως σοβαρα μιλωντας (και ως ημιεπαγγελματιας στο ειδος) διακρινω στοιχουργικη φλεβα wasted κατι πρεπει να κανεις με αυτο (μιλαω σοβαρα ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 για να ενημερωθουμε και εμεις που δεν εχουμε καλλιτεχνικη φλεβα.. 8) απο ποσα b.p.m και ανω η μουσικη δεν ειναι καλη?και απο ποσα και κατω ειναι καλη? :evil: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 για να ενημερωθουμε και εμεις που δεν εχουμε καλλιτεχνικη φλεβα.. 8) απο ποσα b.p.m και ανω η μουσικη δεν ειναι καλη?και απο ποσα και κατω ειναι καλη? :evil: Οτιδήποτε πάνω από 90 bpm είναι DISCO ! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 για να ενημερωθουμε και εμεις που δεν εχουμε καλλιτεχνικη φλεβα.. 8) απο ποσα b.p.m και ανω η μουσικη δεν ειναι καλη?και απο ποσα και κατω ειναι καλη? :evil: Οτιδήποτε πάνω από 90 bpm είναι DISCO ! :wink: :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 .....και οπως ελεγε και ο Frank Zappa....... ...............DISCO SUCKS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 .....και οπως ελεγε και ο Frank Zappa....... ...............DISCO SUCKS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ABBA FOR EVER!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 zappa+abba=love for ever..! :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 i wanna rock with you-michael jackson (κομματαρα...παλι το γ....με το θεμα :D :D ) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 πολυ κιτσ το video clip του . το θυμασαι? σα μαυρος φλωρινιωτης . http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 χαχα σωστος αλλα οχι τοσο κιτς οσο ο boy george :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση