Προς το περιεχόμενο

Καταπληκτικός κιθαρίστας

taq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τίθενται εδώ ζητήματα "playing with feeling" ή κόμπλεξ φίλε yameth

Αν αναφέρεσαι σε μένα... δηλώνω υπεύθυνα πως δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ ο yameth! :D

Έχεις δίκιο' date=' λάθος εκ παραδρομής...διόρθωσα και το προηγούμενο post μου!

Και δεν είπα αυτό φίλε john, πρέπει να διαβάζεις in context και μερικές φορές "πίσω από τις γραμμές" :wink: Και δεν αναφερόμουν στον superfunk με τον οποίο σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ.

Δεν είναι το θέμα σε ποιον αναφέρεσαι...και το είπα και πριν δεν μου αρέσει να υποστηρίζω ανθρώπους, αλλά μονάχα απόψεις εάν συμφωνώ με αυτές. Σε όποιον κι αν αναφέρεσαι η ουσία είναι ίδια, και βρίσκεται εδώ:

"αν δεν πιάνουν τα χεράκια σας παιδιά ρίξτε το στο "playing with feeling", τα κόμπλεξ σας δεν μας ενδιαφέρουν"

Δεν μιλάμε για συμπλέγματα, αλλά για αισθητικές αντιλήψεις!

Το πόσο πιάνουν τα χέρια καθενός δεν καθορίζει μονοσήμαντα την αξία της μουσικής που παίζει...δεν είναι τεχνίτης ο μουσικός να μας νοιάζει αν απλά "πιάνουν τα χέρια του..."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν είναι το θέμα σε ποιον αναφέρεσαι...και το είπα και πριν δεν μου αρέσει να υποστηρίζω ανθρώπους' date=' αλλά μονάχα απόψεις εάν συμφωνώ με αυτές. Σε όποιον κι αν αναφέρεσαι η ουσία είναι ίδια, και βρίσκεται εδώ:

"αν δεν πιάνουν τα χεράκια σας παιδιά ρίξτε το στο "playing with feeling", τα κόμπλεξ σας δεν μας ενδιαφέρουν"

Δεν μιλάμε για συμπλέγματα, αλλά για αισθητικές αντιλήψεις!

Το πόσο πιάνουν τα χέρια καθενός δεν καθορίζει μονοσήμαντα την αξία της μουσικής που παίζει...δεν είναι τεχνίτης ο μουσικός να μας νοιάζει αν απλά "πιάνουν τα χέρια του..."[/quote']

Καταρχάς καλά κάνεις και υποστηρίζει απόψεις και όχι ανθρώπους. :wink:

Ξέρεις, ουσιαστικά συμφωνώ μαζί σου. Ωστόσο αναφερόμουν σε εκείνους που δεν έχουν επενδύσει επαρκώς στην ανάπτυξη τεχνικής ωριμότητας ώστε να υπηρετήσουν τις αισθητικές τους αντιλήψεις. :wink:

Επομένως δεν είναι αν πιάνουν ή όχι τα χέρια κάποιου, είναι να μην βρίσκει προφάσεις για να εκμηδενίσει καλλιτεχνικά κάποιον... μόνο και μόνο γιατί είναι "βιρτουόζος" (και επομένως, στο φτωχό του μυαλό, δεν είναι "αρκετά καλλιτέχνης" :roll: )

Ξέρεις τι πιστεύω φίλε John? Ότι υπάρχουν πραγματικά απίστευτοι βιρτουόζοι που όταν τους ακούς δεν σκέφτεσαι "τι παίζει ο μπαγάσας", γιατί απλά είναι απόλυτα απορροφημένος με την Τέχνη τους. Αυτούς εγώ προσπαθώ να ακούω και να μαθαίνω.

Ελπίζω οι διευκρινήσεις να ήταν επαρκείς. :D

Αχ βρε Ελλαδιτσα...να τι σε εφαγε...η υπερμετρη δημοκρατια σου....η ελευθερια του να λεμε ολοι τα παντα...

Φαυλος Κυκλος Αντιπαλοτητας

Δεν θα παμε μπροστα..

Aυτό νομίζω πως είναι καλύτερα να μείνει ασχολίαστο.... :roll:

one colour: black - and shades of grey

Εγω προτεινω στον Yameth να κλειδωσει το θεμα γιατι θα μας το διαλυσει το τσαντιρι!! :lol:

Αν συμφωνειτε & εσεις βεβαια!

Το θεμα εξαντληθηκε,ζητω η δημοκρατια!ζητω η Ελλας!ζητω το ΝΟΙΖ!! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

¶σε νυχτοσούρτη θα πω εγώ μια, να κλείσει σίγουρα, και να φάω και ένα μήνα suspension. :lol:

Φροντίζει για τ΄αυτάκια

του φτωχούλη του λαού

τις γνώσεις του μοιράζει

απλόχερα παντού

Ο πρώτος και ο μέγιστος

της μουσικής guru

Μα κιθαρίστες δε μπορεί

με look σαν kangaroo

Empty Rooms

¶σε νυχτοσούρτη θα πω εγώ μια' date=' να κλείσει σίγουρα, και να φάω και ένα μήνα suspension. :lol:

Φροντίζει για τ΄αυτάκια

του φτωχούλη του λαού

τις γνώσεις του μοιράζει

απλόχερα παντού

Ο πρώτος και ο μέγιστος

της μουσικής guru

Μα κιθαρίστες δε μπορεί

με look σαν kangaroo[/quote']

Καθολου δεν προσεχει

τα λογια του "γκουρου"

χαμενο ηλιοβασιλεμμα

με σαλλεμενο νου

Ακουει Σιδηροπουλο

καγκουροροκ πολυ

μα πρεπει να παραδεχτω

πως σκιζει απο μαλλι!

:lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου