Vodkapower Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Σπουδαζω Γεωπονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 δάσκαλος μουσικής σε δημοτικό και σε ωδεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 35+ χρονών και για βιοπορισμό ασχολούμαι με τη διατροφή κτηνοτροφικών ζώων. Από 16 χρονών μαγεύτηκα από την ηλεκτρονική μουσική και πλέον εδώ και πολλά χρόνια γράφω μουσική ambient... Ποτέ δεν έβγαλα χρήματα από τη μουσική, όμως η ambient με πάει σε μέρη όπου δεν μπορούνε να με πάνε τα χρήματα... A.E.T.E.R.N.I.T.A.S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Φοιτητής Αρχιτεκτονικής στο 4ο έτος, στη Πάτρα. Θα ήθελα να ασχοληθώ αργότερα με σπουδές jazz για πιάνο και με τη μελέτη τεχνολογίας για synthesizers και home studio. Όλα αυτά αποτελούν μικρά ονείρατα...... να δω αν πραγματοποιήσω τίποτα... :-\ www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChimairaX Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 ηλεκτρονικός συσκευών και εγκατατάσεων στο δημόσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας εδώ και 2 χρόνια. Ήμουν τυχερός που μου δώθηκε η ευκαιρεία να σπουδάσω και να μείνω για κάποια σημαντική περίοδο στην Αγγλία, όπου και ωρίμασα περισσότερο σαν άτομο και ξεμπέρδεψα γρήγορα με σπουδές. Για περίπου ένα χρόνο δούλευα με βάρδια εκεί σε ένα μουσικό κατάστημα και αργότερα σε άλλες χαμαλοδουλειές για να βγάζω χαρτζιλίκι. ...στο πλοίο της αγάπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Part-time στο εργαστήριο Καυσίμων των Χημικών Μηχανικών στο ΕΜΠ απ' το οποίο αποφοίτησα κιόλας. Συνεχώς ψάχνω να βρω κάτι πιο μόνιμο και είμαι συνέχεια στο ψάχνομαι για το τι θέλω. Αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική αλλά δε θα ήθελα να εργαστώ επαγγελματικά σε φάση live, session κτλ, μόνο εάν κάπως το κυνήγαγα παραπάνω για τυχόν διδασκαλίες σε ωδεία ή ιδιαίτερα. Ούτως ή άλλως τα καλά λεφτά τα χει ο Μηχανικός κ όχι ο μουσικός :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 πυρηνικος υδραυλικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Ηχολήπτης... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Προπτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός :P (μερικά μαθήματα έμειναν, θα τα σκίσω τον Ιούνιο)... άλλη είναι η αγάπη μου όμως ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση