jack2 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Dj απο 14 ετων. Σπουδες, Music Production / Sound design / Remixing Uk. Τωρα εργαζομαι ως Dj (Prog House/Techno/Minimal) / Music Producer / Remixer / Sound Designer και επιμενω σε βυνιλιο ναι. Δηλωνω τρελος "λολ" συλλεκτης βυνιλιου!! Συντομα θα κυκλοφορησω ενα τετραπλο Sample CD με Λουπες / μελωδιες / Vocals. Eιδικη εκδοση με υλικο για Djs/Remixers/Music Producers/Loop Performers ^^ Και επισης ετοιμαζω δικη μου δισκογραφικη σε House/Techno/Minimal/Prog House/Prog Breaks.. Αυτα :P Χαρης Μπραβο φιλέ ;) Και εγω απο 14 ετων δουλευα στα χωραφια . :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Εκπαιδευτής οδηγών και πληκτράς από τρέλα ,παιδικό όνειρο τα πληκτράκια αυτοδίδακτος εντελός ερασιτέχνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Courier στην UPS στην Αθήνα!! Σχεδόν κάθε μέρα παραδίδω δέματα από το thomann, κιθάρες, μπάσα, πλήκτρα προφανώς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos1 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 να πω κ εγω τι κανω...μουσικος δεν ειμαι...παιδευομαι να μαθω κιθαρα.λιγο αργα αλλα προσπαθω κ εγω! οσο για τις δουλειες,το πρωι σε ενα καταστημα καλησπερακιας!! :) το απογευμα σε γυμναστηριο κ τα βραδυα εχω στησει εναν ιντερνετικο σταθμο κ εκπεμπω μπαλαντες.οταν δεν κανω ολα αυτα προσπαθω να μαθω κιθαρα! www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Courier στην UPS στην Αθήνα!! Σχεδόν κάθε μέρα παραδίδω δέματα από το thomann, κιθάρες, μπάσα, πλήκτρα προφανώς!! Αυριο έρχεται η νέα κάρτα ήχου μου με UPS απο Αγγλια...Πρόσεξε τη και στείλε τη μου γλήγορα!!!! www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hybrid Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 επαγγελματιας μπουζουξης και τρελα με την ηλεκτρικη...δυστηχως καθολου καλος στην ηλεκτρικη μιας και μελεταω μονο 6 μηνες και αυτοδιδαχτος μαθαινω κυριως απο videos. οτι λεφτα βγαζω απο το μπουζουκι πανε σε στην κιθαρα....εχω μια ibanez grd170 και το καινουριο μου αποκτημα ειναι μια ibanez jem (το κλασικο αντιγραφο του steve vai)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosg Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Είμαι 23, τελείωσα με υποτροφία εφαρμοσμένη ζωγραφική και ηχοληψία .Η δουλεία μου ειναι να κάνω videoclip, για underground metal κυρίως μπάντες, και δούλευα σε metal δισκογραφική 3 χρόνια μέχρι που έκλεισε. Επίσης partime δουλέυω σε μια εταιρεία που στήνουμε εκθεσιακά περίπτερα (μέχρι 100τ.μ.). ΄Οτι λεφτά βγάζω τα χαλάω σε οτιδήποτε έχει σχέση με ηχητικό εξοπλισμό, και αυτό τον καιρό φτιάχνουμε με τα παιδια απο την μπάντα το δικό μας studio για πρόβες. Παίζω κιθάρα σε μια μπάντα, προφανώς , εχουμε κυκλοφορήσει το cd μας απο μια νορβιγική εταιρεία, επανακυκλοφόρησε, απο μια ολλανδική, παίζουμε Live 2-3 φορές το μήνα. Μπαίνω στο Noiz κυρίως για την ανταλλαγή απόψεων για εξοπλισμό κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2008 Επειδή άλλαξαν πολλά από την τελευταία φορά που έκανε post σε αυτό το θέμα, πάμε μια ανανέωση. Εργάζομαι ως junior IT manager σε έναν όμιλο εταιριών, χρωστάω 5 μαθήματα για να πάρω και το ρημαδο-πτυχίο από το Πα.Πει και εδώ και 1+ χρόνο έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τη μουσική σε "σοβαρό" επίπεδο. ΠΑ.Πει σε ποια σχολή; ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Αυριο έρχεται η νέα κάρτα ήχου μου με UPS απο Αγγλια...Πρόσεξε τη και στείλε τη μου γλήγορα!!!! χαχα..... μάλιστα..... :D :D ;D ;D Ν. Κόσμο, Μετς, Υμμητό είναι το δρομολόγιό μου!!! Που είσαι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georg Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 ειμαι φοιτητης στο ΤΕΙ λογιστικης θεσ/ικης 1ο ετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση